37 123
發新話題

嘩嘩嘩,幾啱呢個夏天喎 panasonic ZS3 / ZS1

引用:
原帖由 高!高!高! 於 17-4-2009 02:06 發表

依家最唔需要就齊晒,最需要個沖罐得返個蓋................  

黑布袋中環好似重有,士單利街都齊,不過 ...
嘩...你有d野真係...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-4-2009 02:08 發表

嘩...你有d野真係...
其實..............d野真係唔知邊到來...............
因為......我記得讀攝影時......相中有的東西.....學校黑房有晒......唔使買....
所以.....我應該冇買過...............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 17-4-2009 02:12 發表

其實..............d野真係唔知邊到來...............
因為......我記得讀攝影時......相中有的東西.....學校黑房有晒......唔使買....
所以.....我應該冇買過...............
果d multigrade filter可能用唔番,變色ga ma會..
放大機鏡頭...我都唔明點解你會有...

回復 33# 的帖子

同學放低冇攞返?學校偷?人地送?
唔係買左部R2影返菲林,都唔係好記得有這套野存在.....
filter只係放W/B,仲好新,應該用到.......o瓜~
用唔用到都冇所謂......PS裡面有齊晒~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 17-4-2009 02:26 發表
同學放低冇攞返?學校偷?人地送?
唔係買左部R2影返菲林,都唔係好記得有這套野存在.....
filter只係放W/B,仲好新,應該用到.......o瓜~
用唔用到都冇所謂......PS裡面有齊晒~
PS... 我只承認Darkroom!!! (扮憤世)

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 16-4-2009 18:43 發表

你對於影片呢家野都幾迷戀架喎...
其實我一路都唔留意拍片, 但係ZS3拍片既質素真係好震撼......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-4-2009 02:27 發表

PS... 我只承認Darkroom!!! (扮憤世)
Darkroom才是皇道!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

37 123
發新話題