發新話題

高達00第二季專區

00外傳係小說? 漫畫?? OVA動畫???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 30-12-2008 16:46 發表
00外傳係小說? 漫畫?? OVA動畫???
00外傳:

00P係小說
00F係漫畫
00V只有機體設定集

引用:
原帖由 101653 於 30-12-2008 16:54 發表

00外傳:

00P係小說
00F係漫畫
00V只有機體設定集
00F 漫畫出左幾多期呀??? 我淨係搵到第一期...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-1-2009 03:16 發表

00F 漫畫出左幾多期呀??? 我淨係搵到第一期...
唔知呢....冇追咯....

超唔鍾意D畫風....仲差過SEED ASTRAYS....

引用:
原帖由 101653 於 4-1-2009 17:25 發表

唔知呢....冇追咯....

超唔鍾意D畫風....仲差過SEED ASTRAYS....
我都係志在D戲情姐~~
-但丁

肥仔內藏....顏....顏面高達

引用:
原帖由 101653 於 11-1-2009 18:35 發表
肥仔內藏....顏....顏面高達
新OP見到阿武士道先生架新機...好似小強..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2009 18:46 發表

新OP見到阿武士道先生架新機...好似小強..
新op好正

不過開波已經話比我地聽皇小姐,王小姐,尼娜小姐都應該冇乜戲份....連發信機都出場2秒既op居然冇佢地....

624都好似有新機wo

ps.人地部機叫 "大丈夫"

引用:
原帖由 101653 於 11-1-2009 19:45 發表

新op好正

不過開波已經話比我地聽皇小姐,王小姐,尼娜小姐都應該冇乜戲份....連發信機都出場2秒既op居然冇佢地....

624都好似有新機wo
ps.人地部機叫 "大丈 ...
唔得wor....Masamuro好有型wor!勁有日式戰甲feel!
唔通公主的存在價值就係......歌姬!? 用歌聲呼喚和平!?

人地部機叫“好男人"好D

引用:
原帖由 Paul 於 11-1-2009 23:21 發表
人地部機叫“好男人"好D
POPGO叫猛男...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2009 23:08 發表

唔得wor....Masamuro好有型wor!勁有日式戰甲feel!
唔通公主的存在價值就係......歌姬!? 用歌聲呼喚和平!?
作業妨害BGM

我仲有3分鐘就有得睇喇~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-1-2009 03:06 發表
我仲有3分鐘就有得睇喇~~
太慢了~

發新話題