發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-1-2009 03:11 發表

太慢了~
無辦法, 2點先返到屋企~~

新OP正呀... 粉紅頭...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-1-2009 03:38 發表

無辦法, 2點先返到屋企~~

新OP正呀... 粉紅頭...
OP重點:

......

附件

12-1-2009 09:27

2個post都俾人食左?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 14-1-2009 02:05 發表
2個post都俾人食左?!
時光倒流左一日到

想請問各位師兄,我在FOXY 下載第14集SEASON 2,但係原來係A片動畫.........似乎無其他下載點有。各位師兄可以告知仲有邊D地方有得下載?

引用:
原帖由 5210 於 14-1-2009 10:05 發表
想請問各位師兄,我在FOXY 下載第14集SEASON 2,但係原來係A片動畫.........似乎無其他下載點有。各位師兄可以告知仲有邊D地方有得下載?
去花園搵啦~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 14-1-2009 12:21 發表

去花園搵啦~
花園??

引用:
原帖由 5210 於 16-1-2009 16:44 發表

花園??
一個屬於動漫既美麗花園....

yahoo伯伯應該有所指引....

引用:
原帖由 101653 於 16-1-2009 18:58 發表

一個屬於動漫既美麗花園....

yahoo伯伯應該有所指引....
謝謝
係花園論壇?定係資源網?

引用:
原帖由 5210 於 17-1-2009 11:59 發表

謝謝
係花園論壇?定係資源網?
搵資源當然係去資源網啦~
-但丁

ED2好正阿
玩除衫

lockoff隻揪發訊機小姐

Mr. 武士道 新機 有 Tran-am .......

引用:
原帖由 falken_1213 於 18-1-2009 08:44 PM 發表
=.=.....連原裝太陽爐用完都性能下降....偽果d係咪應該用完連郁都郁唔到呢...

引用:
原帖由 falken_1213 於 18-1-2009 20:44 發表
上集已經知....臨尾都話有絕招....
問題係如果剎那既雙核再開埋Tran-am....即平方化的power&speed....都唔夠處女座揪 / 打成平手的話....
咁就真係全技術問題喇....講乜鬼野自己係高達丫....

發新話題