發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 falken_1213 於 18-1-2009 20:44 發表
Mr. 武士道 新機 有 Tran-am .......
武士道有tran-am都只係加3倍攻速,但00有tran-am係n倍攻速+粒子化.................兩個打應該00佔上風,武士道新機我估都冇仿雙核,應該係安左目前最強的偽太陽爐,因為雙核要超高既技術同超越GN粒子理論上限才能發揮,而且連變革者都掌握唔到雙核技術.........說話唔多講,佢地兩個決鬥一定帶來高潮。

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 18-1-2009 21:10 發表

武士道有tran-am都只係加3倍攻速,但00有tran-am係n倍攻速+粒子化.................兩個打應該00佔上風,武士道新機我估都冇仿雙核,應該係安左目前最強的偽太陽爐,因為雙核要超高既技術同超越GN粒子理論上限才能 ...
我睇個ED2我見到lockoff比發信機小姐抱入去果一刻我幻想緊發信機小姐高潮....

咪唔記得mr.冇事做當年用flag打贏過gundam

引用:
原帖由 101653 於 18-1-2009 21:13 發表

我睇個ED2我見到lockoff比發信機小姐抱入去果一刻我幻想緊發信機小姐高潮....
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

今集依然係超正~~

皇女開始攻略小剎那~~

政變方法都好合理, 一斷佢供電即刻有3份1個地球PK......

睇預告, 睇黎下一集又有無人機大屠殺.....
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 18-1-2009 23:22 發表
咪唔記得mr.冇事做當年用flag打贏過gundam
由此證明mr.既技術强過天人高達士者,天人只係靠機体性能取勝,如果比mr.駕高達,高達士者就要失業.......

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 19-1-2009 12:42 發表

由此證明mr.既技術强過天人高達士者,天人只係靠機体性能取勝,如果比mr.駕高達,高達士者就要失業.......
MR.冇事做不嬲都好技術...真係期待下集佢兩個點收科!!!
可能其實部MASAMURO只不過係機體上裝左無數咁多GE紅色燈..
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 19-1-2009 13:01 發表

MR.冇事做不嬲都好技術...真係期待下集佢兩個點收科!!!
可能其實部MASAMURO只不過係機體上裝左無數咁多GE紅色燈..
咁又係~無端百事裝咁多燈仲唔嚇死咩~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 19-1-2009 12:42 發表

其實當年(上季)偽阿寶佢地都講到明佢地太依靠高逹既性能~

不過今時唔同往日, 而家剎那受傷+未開Trans-am都可以打贏師傳喇~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

仲以為今集超兵小姐終於揸吉姆出街tim....

回復 176# 的帖子

我都想睇....!!!
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 HunterX 於 20-1-2009 16:02 發表

其實當年(上季)偽阿寶佢地都講到明佢地太依靠高逹既性能~

不過今時唔同往日, 而家剎那受傷+未開Trans-am都可以打贏師傳喇~~
佢有開架,同用埋粒子化添!!!!不過最尾都比d歌聲叫停左,ko唔到佢師傳

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-1-2009 19:10 發表

佢有開架,同用埋粒子化添!!!!不過最尾都比d歌聲叫停左,ko唔到佢師傳
佢師傅夾左架飛機之後佢先開Trans-am同粒子化姐, 但係未開之前都係打得贏架~
-但丁

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-1-2009 19:10 發表

16的話預告話我聽下集有吉姆睇

發新話題