發新話題

高達00第二季專區

我係A-Laws我就會殺哂果6萬個人質, 然後入佢地數。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 25-1-2009 20:21 發表

16的話預告話我聽下集有吉姆睇
吉姆??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-1-2009 21:57 發表
我係A-Laws我就會殺哂果6萬個人質, 然後入佢地數。
好明顯佢地係咁做

引用:
原帖由 HunterX 於 25-1-2009 21:59 發表

吉姆??
GN Archer

引用:
原帖由 101653 於 25-1-2009 22:01 發表

GN Archer
哦......
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 25-1-2009 22:01 發表

GN Archer
GN Archer出來啦.........超兵小姐:我就係天人既GN Meister.............???!!!(剎那上身)
O-riser出來啦.........傻仔沙慈:路易斯唔好射我................(Left 4 Dead射到隊友個陣)

又睇左今集,今集好好睇 ,全世界保護城都果part好似二十二世紀殺人網絡守錫安城,D殘骸跌落來好似D八爪怪錦多到打唔曬,仲有狙神终於放浮游砲同吉姆小姐都出左來,但可惜既就係最後熊叔比佢個仔KO左(熊叔:呀仔!你不孝呀你) ,希望熊叔有(不死人)基拉保佑

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 1-2-2009 22:17 發表
又睇左今集,今集好好睇 ,全世界保護城都果part好似二十二世紀殺人網絡守錫安城,D殘骸跌落來好似D八爪怪錦多到打唔曬,仲有狙神终於放浮游砲同吉姆小姐都出左來,但可惜既就係最後熊叔比佢個仔KO左(熊叔: ...
你呀!
咪爆哂d劇情出黎啦!

以後一日未睇新一集都唔上得呢個post....

我好想禁佢言
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 zeta 於 1-2-2009 22:24 發表

你呀!
咪爆哂d劇情出黎啦!

以後一日未睇新一集都唔上得呢個post....
我一早已經係咁,睇完先上網睇POST...

大熊呀.... 瑪麗快手KO佢個仔啦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-2-2009 22:46 發表
大熊呀.... 瑪麗快手KO佢個仔啦...
大叔

熊叔未死,下集就會走個面具熊出黎,叫MR.父嫁道

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-2-2009 22:51 發表

差d笑到啃死

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-2-2009 22:51 發表
咁多面具佬好悶je....一係就full-mask...

發新話題