發新話題

高達00第二季專區

果兩個白痴!!
一個VEDA一個GUNDAM,笑死我!

剎那叫沙子"去見佢"果下好似傳銷

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-2-2009 21:12 發表
果兩個白痴!!
一個VEDA一個GUNDAM,笑死我!

剎那叫沙子"去見佢"果下好似傳銷
我笑到噴可樂

戰隊feel好重下~~
各人有各人去戰鬥目的
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

kannagi

附件

8-2-2009 23:31

我諗住絕望會叫lockon tim~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

Miss Wong

早覺得座天妹拂拂地... ...

估唔到王留美竟然係咁樣死(?)...

阿寶果然都係想揸高達...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Paul 於 15-2-2009 21:06 發表

Miss Wong
我想佢死....

王留美未必死
呢D小爆炸好難炸得死有樣有名既人~!

其實釘宮扮EVA放偽GN粒子, 除左懶型仲有咩用???
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 16-2-2009 01:05 發表
其實釘宮扮EVA放偽GN粒子, 除左懶型仲有咩用???
唔係扮EVA,係扮灼眼的夏娜(都係釘宮)
果招叫"天破壤碎"(大誤
炎髮灼眼的GUNDAM必殺技(再誤
效果係"封絕"(無誤

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-2-2009 01:48 發表

唔係扮EVA,係扮灼眼的夏娜(都係釘宮)
果招叫"天破壤碎"(大誤
炎髮灼眼的GUNDAM必殺技(再誤
效果係"封絕"(無誤
嘩...咁神奇...果部叫"天壤劫火高達"呀?

留美一定唔會死...死左冇戲做..
我最怕阿"An-new"殺左大隻哥哥ja...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-2-2009 02:36 發表

嘩...咁神奇...果部叫"天壤劫火高達"呀?

留美一定唔會死...死左冇戲做..
我最怕阿"An-new"殺左大隻哥哥ja...
我覺得大隻哥哥應該唔會死, 佢隨時大半個人都已經係機械。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 17-2-2009 17:04 發表

我覺得大隻哥哥應該唔會死, 佢隨時大半個人都已經係機械。
重有幾集,始终要有人開船

發新話題