發新話題

開始有D想買 1Ds 3

龍兄都唔算癲
我都識個朋友有齊晒d3, d700, d3x

不過你放50d記得話我知

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-4-2009 11:52 發表

冇咩分別啦~
係lor, 三萬蚊啱哂龍兄的budget, d奶鏡米以後慢慢買lor.
當然長鏡都係C記D白鏡好, 留番部5D MKII 黎影遠野, 近物SNAPSHOT同風景就M8, PERFECT COMBINATION!!
眼光光~

引用:
原帖由 亞龍 於 1-4-2009 02:40 發表

全輸出下的回電時間只需 3.5 秒,配合外置的 Power Pack(Nissin Power Pack Pro 300),回電時間更可少於 1 秒,足以應付新聞、婚禮等專業拍攝。.......................
依.....結緍既攝影辛苦你啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-4-2009 13:01 發表

依.....結緍既攝影辛苦你啦....
你係咪結先.........????係就早D同我地班兄弟講La!!!

引用:
原帖由 亞龍 於 1-4-2009 13:05 發表
你係咪結先.........????係就早D同我地班兄弟講La!!!
leo~~leo~~leo~~leo~~

引用:
原帖由 亞龍 於 1-4-2009 13:05 發表
放心一定一年前就會通知大家....

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-4-2009 14:32 發表

放心一定一年前就會通知大家....
最緊要結之前搞返個單身派對......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mike-mike 於 1-4-2009 12:25 發表

係lor, 三萬蚊啱哂龍兄的budget, d奶鏡米以後慢慢買lor.
當然長鏡都係C記D白鏡好, 留番部5D MKII 黎影遠野, 近物SNAPSHOT同風景就M8, PERFECT COMBINATION!!
一支NOCT,一支八枚玉,加多兩支wide呀同90果d,賣左50D都應該買到...五分一既!

引用:
原帖由 HunterX 於 1-4-2009 15:03 發表

拖佢入後巷

引用:
原帖由 louisli 於 1-4-2009 18:39 發表

拖佢入後巷
吓... 吓??? 吓???!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 1-4-2009 18:54 發表

吓... 吓??? 吓???!!!!
法郎30000加cgf同志會的成員
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 1-4-2009 15:03 發表

yo man
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

今日買左囉.......................
買左Canon 135 2.0 及 Sigma 50 1.4
135係肥花買,行貨現金價$6580...得最後一支,街買最平都要$6780現金價
50係旺電ニ樓買,行貨現金價$3550,大街大鋪要$3650現金價
現在試鏡中

引用:
原帖由 亞龍 於 1-4-2009 22:59 發表
今日買左囉.......................
買左Canon 135 2.0 及 Sigma 50 1.4
135係肥花買,行貨現金價$6580...得最後一支,街買最平都要$6780現金價
50係旺電ニ樓買,行貨現金價$3550,大街大鋪要$3650現金價
現在 ...
本月重有兩皮玩具錢...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-4-2009 23:00 發表

重有兩皮幾玩具錢...
.........唔!!!...........三皮野係下過月頭的事,唔關今個月的事呀!

發新話題