發新話題

不如搞版聚? [想聚既第三頁留名!]

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB

推呀推~讓這post推~~~阿公不如一齊? 行山你熟wor!!!

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
9.高!高!高!(10 or 13都得)
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-4-2009 01:23 發表
1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
終於可以會一會你!

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
10.亞龍 (10/11/12)
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 2-4-2009 02:38 發表
1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
10.亞龍 (10/11/12)
好!開始多人啦~我地開始討論啦!
大家想做d咩? 日子如果係定10號既日間得唔得? 咁可以直踩下場既"阿芝Party"?
有人提出行山..點睇?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-4-2009 02:45 發表

好!開始多人啦~我地開始討論啦!
大家想做d咩? 日子如果係定10號既日間得唔得? 咁可以直踩下場既"阿芝Party"?
有人提出行山..點睇?
個個都有架生出o黎,行山的話......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-4-2009 01:23 發表
1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
高師兄可以帶d色溫紙比我望望ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

10號如冇意外會去PAUL搞果場GAME

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-4-2009 03:26 發表
10號如冇意外會去PAUL搞果場GAME
唔...有冇其他日子得呀如果除左10號各位?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-4-2009 03:24 發表

高師兄可以帶d色溫紙比我望望ma
係wo,差d唔記得~!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-4-2009 03:32 發表

係wo,差d唔記得~!!
根本就.........

不如去影人地打game相啦, 咁好似好玩D
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 2-4-2009 20:55 發表
不如去影人地打game相啦, 咁好似好玩D
你想人地幫你隻腳架拉花還是幫你個filter增加透光度??

回復 73# 的帖子

又係你自己個nickname話乜Q都要影
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 2-4-2009 21:28 發表
又係你自己個nickname話乜Q都要影
人地影q棍嘛~~
倚天q

發新話題