發新話題

不如搞版聚? [想聚既第三頁留名!]

引用:
原帖由 Elf 於 2-4-2009 21:28 發表
又係你自己個nickname話乜Q都要影
佢問你想唔想je,唔代表佢唔影(數未人去影game的大家立定架生去射佢 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-4-2009 22:49 發表

佢問你想唔想je,唔代表佢唔影(數未人去影game的大家立定架生去射佢 )
我又唔會承認專燈射佢,
不過....你知啦.....豆豆冇眼gar ma~~~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-4-2009 22:53 發表

我又唔會承認專燈射佢,
唔會承認....不過會做

引用:
原帖由 Elf 於 2-4-2009 21:28 發表
又係你自己個nickname話乜Q都要影
吹水ja我指腳架拉花果度

引用:
原帖由 101653 於 2-4-2009 23:31 發表

唔會承認....不過會做
耶~~!好衰衰o架~~!!我唔認~!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
9.高!高!高!(10 or 13都得)
10.亞龍 (10/11/12)
11.swat852
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

查實..........paul哥好似無相機ga 播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-4-2009 13:03 發表
你又知...分分鐘Paul哥搬部8x10出來~!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-4-2009 13:13 發表

你又知...分分鐘Paul哥搬部8x10出來~!
可能佢帶個遙控上山, 用間諜衛星影~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-4-2009 13:03 發表
我記得就有一部DC,一部Prosumer, 都係n年前產物

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-4-2009 19:45 發表

我記得就有一部DC,一部Prosumer, 都係n年前產物
可能Paul哥為左參加,即日去買部D3X加大三元呢~

咁大家點樣?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-4-2009 00:28 發表

可能Paul哥為左參加,即日去買部D3X加大三元呢~

咁大家點樣?
我又唔信呀!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-4-2009 00:34 發表

我又唔信呀!
講正題啦~!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-4-2009 00:35 發表

講正題啦~!
正題係乜?;

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-4-2009 00:43 發表

正題係乜?;
大三元定d3x??
眼光光~

發新話題