發新話題

高達00第二季專區

回復 90# 的帖子

果然好正!...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

6分2X秒 - 6分3X秒呢段時間....

本來整緊相機帶....
忽然我聽到幾聲呻吟....跟住望埋個mon度....見到佢兩個玩緊騎乘位....

引用:
原帖由 101653 於 16-11-2008 23:50 發表
6分2X秒 - 6分3X秒呢段時間....

本來整緊相機帶....
忽然我聽到幾聲呻吟....跟住望埋個mon度....見到佢兩個玩緊騎乘位....
你呢d人都唔係睇既

COPY FORM 英雄acg
我睇到都笑左!!!

絕望了!我對可以自由變性的提耶絕望了!!

聲都變埋

不死小強歸隊

回復 97# 的帖子

有野睇lu~

引用:
原帖由 Paul 於 24-11-2008 00:18 發表
不死小強歸隊
what the hell==
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回復 97# 的帖子

都幾好阿~咁先可以同個藍髮痴漢鬥~

p.s.我好憎嗰個藍髮痴漢~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

好熱血丫今集
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

天人由海底比人包....走上天空之後....比空中部隊包....再上大氣層之後....避過左支絕望炮....再有支艦隊走埋黎....打埋支艦隊....

引用:
原帖由 westdog 於 27-11-2008 10:44 發表
都幾好阿~咁先可以同個藍髮痴漢鬥~

p.s.我好憎嗰個藍髮痴漢~
成套gundam都冇人藍色頭髮喎....

引用:
原帖由 101653 於 30-11-2008 19:36 發表
天人由海底比人包....走上天空之後....比空中部隊包....再上大氣層之後....避過左支絕望炮....再有支艦隊走埋黎....打埋支艦隊....
絕望砲係絕望先生專用,其他人既砲都唔叫得絕望砲
佢地冇避過果砲,果砲係為左令天人隻艦改變上升方向3度,等佢地上到去太空既埋伏部隊度

另外,用三言兩語講出故事劇情進展,又唔係惡搞,又冇感想,有何意義?

仲有,你個頭像詳細希望...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-11-2008 22:18 發表

絕望砲係絕望先生專用,其他人既砲都唔叫得絕望砲
佢地冇避過果砲,果砲係為左令天人隻艦改變上升方向3度,等佢地上到去太空既埋伏部隊度

另外,用三言兩語講出故事劇情進展,又唔係惡搞,又冇感想,有何意義? ...
開左GN盾硬食囉OK??
絕望同類MA....

發新話題