發新話題

高達00第二季專區

回復 103# 的帖子

更正~係銀髮~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 1-12-2008 14:34 發表
更正~係銀髮~
你係時候要換mon啦

絕望先生入浴時既頭髮點解長左咁多架!???

莫非比Hero批中....佢真係....

絕望了....我對中性絕望了....

ps.天人紫頭女應該係變格者....

死啦....e家天上人....點同人揪阿....

王留美....幫變革者既....

釘宮又怕左師傅....慘遭凌辱....

變革者果邊有青頭B大王之外....仲請埋老師傅番黎....

變革者果邊兩個後宮揸住新玩具加入左A-laws....

A-laws又有武士道先生....又有馬尾男....又有四眼戰術預報....仲有隻小強....

講番天人....剎那又掛住師傅又擔心公主搞到kai下kai下....

lockoff又係間諜....

溝緊女既超人又第三人格再現....加上佢會唔會比感情搞到佢wing下wing下呢??

絕望中性人又絕望中....又唔知會唔會轉會....

艦長又掛住師姐....

巴士阿叔一見到靚女就心花怒放....

巴士阿叔個老婆睇落好後生....但已經有咁大個女....唔怪得D人話巴士阿叔犯罪啦....

佢個女把聲....唉....尖到我喇叭都刷埋....

天人個紫頭(疑似)變革者....佢面紅....

粉紅頭自從車左lockoff巴之後冇再同佢傾計....會唔會影響合作??

肌肉男又溫柔左....以前憤世嫉俗既性格咪幾好....

隻halo係上集碌走左之後就冇再出現喇....

船上超兵一號又會唔會因為哈利路亞番黎而頂唔順....會唔會提出分手呢??

沙慈出名kai....今集仲kai....

A-laws既米加粒子炮打左落果個乜春野皇宮....隻啤啤熊到底死左未呢??

不過e家咁既天上人....過多兩集可以解散架喇....

00大量GN粒子影響之下, 哈仔第三人格出現, 哈女遠距FEEL到熊叔出事, 絕望生多左頭髮

新飛機仔出場,唔知可以威幾耐?(話說處女座部GN Flag都改左幾個星期,但威得果唔夠2分鐘)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-12-2008 01:24 發表
新飛機仔出場,唔知可以威幾耐?(話說處女座部GN Flag都改左幾個星期,但威得果唔夠2分鐘)
遲D出世果部武士道先生新玩具我都唔睇好個外型....
自從見到馬尾男改左部GN Flag出黎之後....

唉啊....大校唔好死呀.... 哈利路亞醒番唔知會同超兵做咩呢...

今集00合體個樣超有型

我以為我睇緊新機動戰記W

ps.今集玩裸體千里傳音

個故事好似亂來越亂

沙慈同剎那終於斷背合體

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 12:50 發表

依安大叔後生個樣真係唔似"犯罪者"..
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 12:50 發表

吓....你e家先知??
1季未播完00p已經出呢兩條友喇wo....
一個已死醫生同一個巴士阿叔

引用:
原帖由 101653 於 15-12-2008 17:02 發表

吓....你e家先知??
1季未播完00p已經出呢兩條友喇wo....
一個已死醫生同一個巴士阿叔
兩個個look 都係色魔今的........

發新話題