19 12
發新話題

晚上的牛下......

晚上的牛下......

師兄們有請................

附件

22-3-2009 20:56

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +10 相片分享 22-3-2009 23:40
  • louisli 金錢 +10 相片分享 22-3-2009 23:40

我都未去影添

0011 is good~~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

我覺得0005個feel好好

師兄請問0006係點影嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 22-3-2009 23:23 發表
師兄請問0006係點影嫁
15mm魚眼鏡+10秒慢快門

D色好自然 唔似數碼機影
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

另有一番味道!
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

重要問題一個:
我想問下師兄們,上面D相會唔會太暗?我o係屋企個Mon睇夠光,
但公司個Mon睇時變得好暗,現想問下大家,你地睇時會唔會覺得D相太黑呢?

引用:
原帖由 亞龍 於 23-3-2009 21:26 發表
重要問題一個:
我想問下師兄們,上面D相會唔會太暗?我o係屋企個Mon睇夠光,
但公司個Mon睇時變得好暗,現想問下大家,你地睇時會唔會覺得D相太黑呢?
我mon睇係有少少暗....唔係好暗ja....
but我覺得暗暗地個feel反而幾好....

我個Mon睇都幾暗.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 亞龍 於 23-3-2009 21:26 發表
重要問題一個:
比較暗

但有時MON校到太光...PRINT出黎的相會係兩樣野...
(但又懶得CAL個 MON...又要買蜘蛛...冇錢...)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-3-2009 22:54 發表
但有時MON校到太光...PRINT出黎的相會係兩樣野...
(但又懶得CAL個 MON...又要買蜘蛛...冇錢...)
dcfever減價七百幾wor!

(借龍哥張相用一用)

咁樣會唔會好d??較光鮮番少少同埋對比強左少少....

btw....呢個景我比較鍾意偏藍少少同暗少少....

19 12
發新話題