發新話題

[普通貼圖]英國海陸空三軍

引用:
原帖由 louise 於 14-3-2008 21:50 發表
系陸地上就會好似平時咁步操法,提起dum腳
but系舺板上如果好似平時咁步操法,艘船好快就散,所以腳步會變輕,但唔係跳... 係拍腳.....
就咁拍埋對腳就算... 而唔係好似land 咁dum 地
alert 時以左腳為重心, 將 ...
系丫,每更打鐘都有學問,得閒多多交流丫師姐

引用:
原帖由 hmstalent 於 14-3-2008 23:08 發表
系丫,每更打鐘都有學問,得閒多多交流丫師姐
而且仲有吹批添ah

引用:
原帖由 louise 於 14-3-2008 23:36 發表

而且仲有吹批添ah
.

皇家空軍

對, 妳對你既團隊的事真了解, 係香港, 十萬軍人之中, 你係精英童軍(我同啲fd 吹水時話,香港童軍 , 所以我地估計大約有1萬多啲係有料到 )  

童軍擁抱者, 勿插, 因為小弟都係童子軍, 做左11年, 就黎12, 都可以話見過一啲事同場面, 我識的sea cout 都是elite, 好小話唔掂, 但我當然知道出面有好多係掛x頭賣x玉)   

奴婢多言了;*

引用:
原帖由 louise 於 14-3-2008 23:36 發表

而且仲有吹批添ah
太好啦冇玩sea cadet兩年幾啦,今日終於有人同我傾到royal navy既野啦><感動

變左皇家海軍聯誼會tim

我呢d空童軍都係走開先

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 00:11 發表
變左皇家海軍聯誼會tim

我呢d空童軍都係走開先
唔好咁講啦,您又講下您空軍既野囉

講返張相~ 個海軍軍官心口d白色是什麼? 手巾仔? sorry~海軍野我唔識^^

皇家空軍

引用:
原帖由 Shan10 於 14-3-2008 23:52 發表
對, 妳對你既團隊的事真了解, 係香港, 十萬軍人之中, 你係精英童軍(我同啲fd 吹水時話,香港童軍 , 所以我地估計大約有1萬多啲係有料到 )  

童軍擁抱者, 勿插, 因為小弟都係童子軍, 做左11年, ...
系sea scout黎講我仲未了解ah
精英童軍我就吾敢當la
童軍擁抱者都可以算系既
因為我幾中意"草"佢某D野嫁
特別系旅條=]
我做左SCOUT都系9年嫁咋

引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 00:16 發表
講返張相~ 個海軍軍官心口d白色是什麼? 手巾仔? sorry~海軍野我唔識^^
如果我冇錯既話應該系四方領既水手服AH
吾知有冇錯呢

引用:
原帖由 louise 於 15-3-2008 00:19 發表

如果我冇錯既話應該系四方領既水手服AH
吾知有冇錯呢
not水手~ 我講返第一張相~

皇家空軍

引用:
原帖由 hmstalent 於 15-3-2008 00:03 發表

太好啦冇玩sea cadet兩年幾啦,今日終於有人同我傾到royal navy既野啦><感動
我表妹都有玩Sea Cadet嫁
不過佢話吾岩佢玩SO冇玩到LU
BUT我反而好有興趣加入Sea Cadet既1份子AH
因為我對SEA D野都吾系話好識AH
想入去學多D AH

引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 00:20 發表

not水手~ 我講返第一張相~
可能真系手巾仔都吾定
扮型既一種掛=](吾多清楚)
JA系好似男士著老西時會加條手巾仔咁

戈件系叫水手四領,佢地著緊既系全套冬季No.6禮服,sea cadet儀仗隊就系著No.6
我差d可以著到架,不過操guard操到一半就停左玩啦,系我既遺憾之一,唉

引用:
原帖由 hmstalent 於 15-3-2008 00:24 發表
戈件系叫水手四領,佢地著緊既系全套冬季No.6禮服,sea cadet儀仗隊就系著No.6
我差d可以著到架,不過操guard操到一半就停左玩啦,系我既遺憾之一,唉
sorry我打玩先知您地講第一張= =戈條白色應該系袋巾黎姐

發新話題