發新話題

買邊部好? (DC)

LX3要好似leica M機咁落半身皮套先有形
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 21-1-2009 02:57 發表
仲要好似個廣告咁用機頂view-finder,型爆!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 Elf 於 21-1-2009 02:57 發表
唔買果隻皮套了...英國要78.xx gbp= =
我用Leica D-Lux 4果隻皮套都係80gbp...
同半身皮套唔多就手...
#買銀色係因為太多人用黑色

引用:
原帖由 fire23wong 於 21-1-2009 03:15 發表

唔買果隻皮套了...英國要78.xx gbp= =
我用Leica D-Lux 4果隻皮套都係80gbp...
同半身皮套唔多就手...
#買銀色係因為太多人用黑色
銀色都多架!不如噴沙色,包冇人用!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-1-2009 03:51 發表

銀色都多架!不如噴沙色,包冇人用!
噴Desert DPM

引用:
原帖由 fire23wong 於 20-1-2009 08:31 發表

其實個LC-1我買左啦
之前係amazon諗住訂GX200+LC1...點知...LC-1過到數...GX200過唔到...之後LC-1到左手...但係冇機比佢用
所以今次都係GX200 vs LX3
可惜兩部都冇街貨...只可以online 買...但 ...
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

lc1係用唔到落lx3的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我想同你講A&A皮套for M3都 1000蚊左右
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 21-1-2009 20:18 發表
我想同你講A&A皮套for M3都 1000蚊左右
http://tw.f4.page.bid.yahoo.com/tw/auction/d36560890?u=a750289
台灣有人造,可以加埋名,皮又靚...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-1-2009 18:18 發表

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

lc1係用唔到落lx3的
一定用得落...但係要DIY少少
點我吧

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-1-2009 01:26 發表

一定用得落...但係要DIY少少
點我吧
勉強無幸福
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-1-2009 01:33 發表

勉強無幸福
咁起碼唔會浪費個LC1...唔買都買左了

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-1-2009 01:51 發表

咁起碼唔會浪費個LC1...唔買都買左了
唉.......睇定d 先ma

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-1-2009 01:54 發表

唉.......睇定d 先ma
冇得睇...之前係起amazon一次過買gx200+LC1...個gx200過唔到數...但係個LC1就過到= =

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-1-2009 02:02 發表

冇得睇...之前係起amazon一次過買gx200+LC1...個gx200過唔到數...但係個LC1就過到= =
無試多次

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-1-2009 02:04 發表

無試多次
試左n次都唔得
可能係因為個amount太大,而我又用debit card 比錢

發新話題