40 123
發新話題

相機戰

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-12-2008 20:27 發表

用最細size的都可能得的(如果機內個緩衝夠大的話 )
D3X個運算應該都OK快架....
加埋DX模式影最細張....
每秒7格連射再加埋張卡45/s既寫速....
仲要雙卡槽放哂16GB....
應該冇問題的

引用:
原帖由 101653 於 26-12-2008 20:32 發表

應該冇問題的
一張8gb都夠放細size jpg 8k相
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-12-2008 20:34 發表

一張8gb都夠放細size jpg 8k相
期待你隔離DIGI team既詳細測試報告

引用:
原帖由 101653 於 26-12-2008 20:32 發表

應該冇問題的
D3用DX有每秒11張喎...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-12-2008 20:43 發表

D3用DX有每秒11張喎...
D3X唔係丫ma....
咁Q快快到要停低等就唔叫連射啦....
你未掌握一雞八千既精髓

我唔明究竟咩意思
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 101653 於 26-12-2008 20:50 發表

D3X唔係丫ma....
咁Q快快到要停低等就唔叫連射啦....
你未掌握一雞八千既精髓
唔洗等下話..得果5M pixels...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-12-2008 21:51 發表

唔洗等下話..得果5M pixels...
pixel唔係main pt,個重點係一雞八千
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Elf 於 26-12-2008 21:45 發表
我唔明究竟咩意思
你指佢個玩法??

有無玩過 NDS的Mario Party 8
要影到樣的先算
仲要用閃燈
影身高大細有咩咁難o者?

40 123
發新話題