發新話題

防衛軍(義勇軍)與我

回覆 #45 tango10 的帖子

吹水啫大家最緊要開心!其實初初我不入軍事討論,只入吹水,但有人指出應放在軍事!所以................
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 25-11-2007 21:31 發表
吹水啫大家最緊要開心!其實初初我不入軍事討論,只入吹水,但有人指出應放在軍事!所以................
This is a free world....so no problem and enjoy.

jwlchan

我鍾意支m16@o@

其實係度看黃sir你的帖子學野就真

totally agree.
引用:
原帖由 safety_tim2003 於 29-11-2007 14:54 發表
其實係度看黃sir你的帖子學野就真

回覆 #50 qm00 的帖子

嘩!你地禁講,我會驕傲"嫁"吹水啫,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #48 sm00lhk 的帖子

M16,我就無,AR15 M年前我就有一支?

尊重人格, 請勿抄習

黃sir,想問個問題......其實頂貝雷帽應該點樣戴才正確(因找不到資料),謝謝!!

回覆 #53 safety_tim2003 的帖子

一般badge在左眼上帽边一個手指厚度,但有d部隊badge在.............例如有d衰兵話個badge太長(橫)???

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

哥哥仔:我係MSWONG,我無做亞sir.............好耐喇,再者我從末做過你亞sir,何必客氣呢!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #56 mswong 的帖子

黃兄,唔好意思這樣叫你,不過覺得叫你阿sir好似好點....

多謝你的解答

回覆 #57 safety_tim2003 的帖子

你作到我禁大!第日裨人"窒"點算呢!再者在此無階級,學無前後,達者為師,叫MS喇

尊重人格, 請勿抄習

明白明白.....以後我叫你黃兄好了

回覆 #59 safety_tim2003 的帖子

叫MS喇!
尊重人格, 請勿抄習

發新話題