發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

各位師兄!!條友之前喺xwants比過pm我...又係話自己係英軍...
重比左d相我......(其中一幅同widowmaker貼中的一樣)
佢話自己喺英國...條友又係話會番香港教戰術......
正一老千!!!!

引用:
原帖由 jwlchan 於 4-11-2007 04:50 發表
不知可否賜教
賜教不敢, 交流交流, 但未知閣下想交流那些呢~
回來打疫苗

引用:
原帖由 jwlchan 於 4-11-2007 04:50 發表
我係mswong大佬既舊同袍, 今早同MS電話吹水得知有位SAS Major中國同胞在英服役,本來十分開心, 快快加入綱站一睇, 此君實乃RMLY, (TA Unit), 等如香港輔警或以前RHKR, 唔係正規.

現我請此君唔好再大口, 在香港 ...
即係佢甚至唔應該響工餘時間KEEP張ID ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 ~火機~ 於 4-11-2007 13:13 發表
各位師兄!!條友之前喺xwants比過pm我...又係話自己係英軍...
重比左d相我......(其中一幅同widowmaker貼中的一樣)
佢話自己喺英國...條友又係話會番香港教戰術......
正一老千!!!!
佢一味emphasis佢教人戰術係唔收錢
但唔收錢就等於唔係假? 乜有D咁o既定律o既咩?
我去買老翻100蚊3隻再送多1隻, 咁送果隻唔通因為唔洗錢所以變成正版!

呢個世界好多怪人D行為係常人無法理解, 有可能佢係以 "令其他人信佢係SAS少校" 來達到高潮

但現在沒有比高潮佢喎, 唯有自毒啦

聽聞無license教戰術, 在香港是犯法的.
回來打疫苗

引用:
原帖由 widowmaker 於 4-11-2007 17:07 發表

佢一味emphasis佢教人戰術係唔收錢
但唔收錢就等於唔係假? 乜有D咁o既定律o既咩?
我去買老翻100蚊3隻再送多1隻, 咁送果隻唔通因為唔洗錢所以變成正版!

呢個世界好多怪人D行為係常人無法 ...
當人人都信你的時候, 你本身己是一個品牌, 那關於你的一切就自然會有價值, 這些價值會否帶來利益?

各位:一個無惡意的大話!算喇,佢作大啫,穿煲了,佢自已"魚"啫何必死纏不放!請放過佢吧!從另一個角度來看,佢帶了不少歡樂給cgf,應記一功!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 AJM 於 4-11-2007 03:31 發表
死性不改。
一啲都無進步到,真失望,同巳前一樣無變,死性不改,唔怪得知有今日嘅成就。真可憐.....!

(P.S. 請對号入座。)

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 olka 於 4-11-2007 13:21 發表

賜教不敢, 交流交流, 但未知閣下想交流那些呢~
I really appreciated your skill in the way to exam the British Army ID. Can you tell me which program you use?

jwlchan

引用:
原帖由 Chairman 於 4-11-2007 11:54 發表

I wonder what does SIB has to said about the soldier being so high profile in area like this. Did he apply to return to Hong Kong?
As this man only in the TA, I do not know if he needs to apply to return to HK. However, copy the Army ID and say he is a Major but he only a Rifleman…. It could be a problem.
What sort of idea he said he trains the SDU?  Also, how the British Army could demoted a Senior Office (Major Rank) to a Rifleman. This is totally against the Queens Regulation Act.
I hope that he will withdrawn what he said before too late.

jwlchan

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-11-2007 15:01 發表

即係佢甚至唔應該響工餘時間KEEP張ID ?
Yes, that is right. TA should not keep the ID after duty.

jwlchan

引用:
原帖由 jwlchan 於 4-11-2007 20:58 發表

I really appreciated your skill in the way to exam the British Army ID. Can you tell me which program you use?

jwlchan
the software is Adobe Photoshop ~
回來打疫苗

其實只要一個人既品行態度、能力受人尊敬及肯定,老防又好,正規又好,平民都好,都會係一個成功既人,成功既人唔需要成日提住既。

如果唔係有人要不斷用更多既大話掩飾一個大話,態度更目中無人撩事鬥非,都唔會俾咁多路人馬追打既。

某君既身份來歷,其實唔係今時今日至知,不過人不犯我就無謂踢爆人,至於佢既信徒,要點選擇,自己諗

引用:
原帖由 mswong 於 4-11-2007 19:58 發表
各位:一個無惡意的大話!算喇,佢作大啫,穿煲了,佢自已"魚"啫何必死纏不放!請放過佢吧!從另一個角度來看,佢帶了不少歡樂給cgf,應記一功!
這個大家都知, 只不過佢自己無端白事間中攞張劇照話自己行動照, 一陣又攞張TA照話由SAS少校轉返做士兵, 一陣又攞張証出來話自己係軍人, 次次都係佢自己越搞越糟.

發新話題