發新話題

唉!我今日跌左兩塊餅!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-11-2008 02:10 發表

洗咩睇報告呀~ 買左番來自己試啦! 聽人講不如自己試~~
自己未買到.....想同人分享下快樂都唔得咩???講野咁有形,唔見你貼D相同我地D新手分享下????
咪鬼得吧聲la........................

唔係想寸你,但講野留一線,日後好双見.............!!!自己想下la...............!!!!!!

引用:
原帖由 亞龍 於 30-11-2008 02:46 發表
自己未買到.....想同人分享下快樂都唔得咩???講野咁有形,唔見你貼D相同我地D新手分享下????
咪鬼得吧聲la........................

唔係想寸你,但講野留一線,日後好双見.............!!!自己想下 ...
下...龍哥...我唔係咁既意思wor...
句野我係想講..."早買早享受" ja wor...
順便勸敗一下 je...

我覺得測試不過係數據,聽人講不如自己去摸下試下..
上showroom又有得玩,人地講既又唔一定岩自己,咁不如自己買/自己試?
件產品咩料子,洗咩人講咁多wor...數據又係度,用下就知ga la...

如果有冒犯..咁唯有講句唔好意思囉...我唔見我講野好型囉...
post相...我都想呀,不過我有我既學業,好多野都要做,影左都冇時間搞lor..
但你話冇...唔係呀!我有post wor...
我個簽名有相簿,岩既咪入去睇下囉..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-11-2008 02:58 發表

你大鑊喇你......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 30-11-2008 03:03 發表

你大鑊喇你......
我覺得好無奈囉..

引用:
原帖由 101653 於 30-11-2008 01:25 發表
微不足道....

16-35/2.8L 我都係囉黎掉的....

區區一部5Dmark2?? 超....
冇眼睇....

引用:
原帖由 savio 於 30-11-2008 08:46 發表

冇眼睇....
發生咩事?

引用:
原帖由 亞龍 於 30-11-2008 01:55 發表
我頂.....................
有冇報告睇??
昨晚先拎機,返到屋企叉電,今日又有野做,未有時間試啊!

引用:
原帖由 ATM 於 30-11-2008 08:54 發表

發生咩事?
....典型的難鏡..........
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-11-2008 02:11 發表

唔通流ga? 1仔不知幾硬!支鏡就....
剩係整番條cable連check機都去左4舊幾水

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-11-2008 02:58 發表

順便勸敗一下 je...

我覺得測試不過係數據,聽人講不如自己去摸下試下..
上showroom又有得玩,人地講既又唔一定岩自己,咁 ...
咁係我會錯意了........對唔住......sorry........

引用:
原帖由 亞龍 於 30-11-2008 15:19 發表

咁係我會錯意了........對唔住......sorry........
我都有唔岩...希望唔好介意...

引用:
原帖由 ATM 於 30-11-2008 08:54 發表

發生咩事?
地獄黑仔王上身....

今個月真係邪到無倫....

引用:
原帖由 101653 於 30-11-2008 01:25 發表
微不足道....

16-35/2.8L 我都係囉黎掉的....

區區一部5Dmark2?? 超....
攞去攪碎先係王道
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-11-2008 18:11 發表

攞去攪碎先係王道
如果我咁做....我比我阿叔攞去攪碎都似....

發新話題