29 12
發新話題

今日出press con影

今日出press con影

今日出左2個press con ,samsung o個個好大陣仗 ,但好好玩,好多野影

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

will you have sony press con to go to?

引用:
原帖由 ATM 於 22-10-2008 23:27 發表
will you have sony press con to go to?
未知

原本諗住搵你借部a700去今日d press con 玩下,不過時間太趕
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

你地d press con 真係開心...........
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 22-10-2008 23:41 發表
你地d press con 真係開心...........
但係而家未係好識派片

蘇玉華!!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-10-2008 23:51 發表
蘇玉華!!!!
即席表演美女廚神的實力

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-10-2008 00:17 發表

即席表演美女廚神的實力
佢呢d實力派...最強中女(又好似未有咁老)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-10-2008 01:23 發表

佢呢d實力派...最強中女(又好似未有咁老)
佢係保養得幾好既

右手邊個個邊個黎架?

哦,原來係蘇玉華,呢個方向睇有d似姣余。。。
無可能架,阿蘇幾靚架。

引用:
原帖由 b.jam 於 23-10-2008 18:28 發表
右手邊個個邊個黎架?
入唔到鏡的係張達明

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-10-2008 18:51 發表

入唔到鏡的係張達明
"入唔到鏡"定話"唔比佢入鏡"呀?!?!?!?!?!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 23-10-2008 19:17 發表

o個時用支28-75,佢入唔到鏡,霸左個好位無理由走開ga

而且,公司要張女相做opening,而且第一次見到kama真人

引用:
原帖由 高!高!高! 於 23-10-2008 19:17 發表

高師兄,我想問下出呢類press,執咩去好??

今次sam叔,28-75,28又唔夠wide,75又打唔到後排攻擊,10-22好似wide得滯除左大合照之外又用唔著

29 12
發新話題