22 12
發新話題

出機問題

出機問題

引用:
原帖由 HongKoch 於 23-10-2008 17:33 發表
小弟想入番部PSP(2000版),想要水貨(因為買完都會改)
請問有冇邊間信得過? 有冇d抵買既package介紹吓? e.g:包改機,memory卡..等等
Thx
如果係我會買行貨,雖然會改,但係去貨量比水貨高,唔駛怕邊間信唔過,邊間賣舊貨等等

我早排都想買,不過新機又未有得改,又冇色,舊機個價又仲要貴過新機,所以都係忍手,搶左個fd部1000機返黎玩住先

你想買都難,而家水行都貴到媽媽聲,舊版PSP2006 3.95VER之後既機返貨最平都千五以上,4.01版本既有可能係硬改版本....而家買太遲了

2000而家買2手可能重好

我就前日入左3000

引用:
原帖由 車厘子 於 24-10-2008 16:26 發表
2000而家買2手可能重好

我就前日入左3000
二手都3000?

回復 6# 的帖子

引用:
原帖由 HongKoch 於 24-10-2008 17:28 發表
i think his mean is "PSP-3006"
bingo
出而2000 機我見到 1600左右
而300機1300 都有

引用:
原帖由 HongKoch 於 24-10-2008 18:36 發表

新機仲平過新機.. 就係因為冇得改?
1600 我見yahoo有d唔洗1300,話全新(睇相都幾新),平禁多咁不如2nd hand?
(PS:有冇師兄可以講吓咩係"死點","光點"? thx!)
當年wii新版都未有得改,所以比舊版更平
不過二手就真係要睇下上一手用成點,起碼部機life time 短左,有咩事要整就覺得唔抵

上網打個轉
其實有無朋友幫你整呀 「神電神卡
好似都已經可以自己搞

不過我屋企2部都係1000機 2000以上唔知得唔得

最新version o既 2000 同3000 都未改到...........

引用:
原帖由 車厘子 於 25-10-2008 03:11 發表
最新version o既 2000 同3000 都未改到...........
好彩我一出psp就買

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 25-10-2008 04:19 發表

好彩我一出psp就買
我都ready 再收夕部1000玩

22 12
發新話題