發新話題

紅色警戒3 天啟坦克新look

引用:
原帖由 JASON1988 於 29-6-2008 08:09 發表
搞到成隻細路game咁,唔知d人死左係咪會就咁變個墓碑出黎
好懷疑其實紅警三係咪想ESRB比個TEEN佢?(定係想ALL?)

到係光零坦克正LA

我唔識玩,我只係起一堆人仔同坦克衝過對家到ja.

ps:有無師兄可以教我玩???

引用:
原帖由 h.t.f 於 18-7-2008 17:21 發表
我唔識玩,我只係起一堆人仔同坦克衝過對家到ja.

ps:有無師兄可以教我玩???
未出已經唔識玩

引用:
原帖由 Pvt.King 於 18-7-2008 18:49 發表

未出已經唔識玩
第二集

唉......仲等我對E隻Game有咁大期望......
用返舊look好過啦
仲有...點解E隻同C&C3都變左3個陣營架......係因為將軍...?
唔係喎...紅警2就開始有第三個陣營(YURI)出現......
唉......真係好麻煩

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2008 10:07 PM 發表
唉......仲等我對E隻Game有咁大期望......
用返舊look好過啦
仲有...點解E隻同C&C3都變左3個陣營架......係因為將軍...?
唔係喎...紅警2就開始有第三個陣營(YURI)出現......
唉......真係好麻煩
但係好難想像...日本點會可以同蘇聯同盟軍抗行.....得一個國家-..-"比佢有高達都打唔win啦下化...

引用:
原帖由 仔仔 於 23-7-2008 01:27 發表

但係好難想像...日本點會可以同蘇聯同盟軍抗行.....得一個國家-..-"比佢有高達都打唔win啦下化...
咩你唔知自由高達可以一野打爆十幾部機咩......何況只係坦克......?
不過成本就......

引用:
原帖由 Rager 於 25-6-2008 21:37 發表

唔緊要
我比番你
無敵!

皇家空軍

唉~   c&c o的野  越來越唔得~

回復 23# 的帖子

只要有18架F22就可以做到1部電腦LOCK 1千目標攻擊108個目標~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 三五成朋 於 27-8-2008 10:21 發表
唉~   c&c o的野  越來越唔得~
其實係EA越來越唔得...

引用:
原帖由 fire23wong 於 27-8-2008 18:23 發表

其實係EA越來越唔得...
同感+1
BF 系列又係咁...
C&C 又係咁...

引用:
原帖由 Rager 於 26-6-2008 21:04 發表
Tanya Adams (譚雅):功能不明中
TANYA 一向都係RA2好出名既COMMANDO....一人殺千人喎.... (係打唔到坦克姐)

EA真係唔得啦
得果隻BF2好玩, D 改版都麻麻
最rediculous係2142, 又搞咩識飛既titan
d坦克又可以飛,直昇機同戰機都唔知點分.....
到左2142年果時唔係錦,
EA比人插緊

C&C泰伯羅都OK啦

發新話題