24 12
發新話題

一份錢一份貨 - Tamron A16 AS Kit Len

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-10-2008 11:35 發表

錢作怪嘛
$2800 玩到F/2.8想點?

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-10-2008 22:07 發表

$2800 玩到F/2.8想點?

$6XX都玩到原廠f/1.8 添呀

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-10-2008 22:57 發表

yes 我在附近返工
下次去"Wetland"
受到某版友影響; 細佬都開始注意身邊o的花草蟲鳥。天水圍都種o左好多植物, 而且相當悅目。至於"濕地"雖然去過幾次, 但當時並未開竅, 感覺祇係一般。祝你滿載而歸, 俾多o的正相我地睇

引用:
原帖由 m4devastator 於 19-10-2008 22:48 發表

$6XX都玩到原廠f/1.8 添呀
不要車我先...
要$7XX
定焦多限制...

引用:
原帖由 10_david 於 19-10-2008 23:02 發表

受到某版友影響; 細佬都開始注意身邊o的花草蟲鳥。天水圍都種o左好多植物, 而且相當悅目。至於"濕地"雖然去過幾次, 但當時並未開竅, 感覺祇係一般。祝你滿載而歸, 俾多o的正相我地睇
天水圍公園真的好正,Town Planing真的好
可惜太遠,天水圍居民出市民來回要成幾十蚊
(當來回$25 + 食飯$30 )x 28日=$1540
點出去打工?
賺埋都唔夠養家!

濕地也會去
可惜無車,否則一定去白泥

白泥日落真係唔錯, 我見多數都係自己車去

引用:
原帖由 10_david 於 20-10-2008 02:23 發表
白泥日落真係唔錯, 我見多數都係自己車去
坐van仔都好方便 ja ma~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-10-2008 19:31 發表

坐van仔都好方便 ja ma~
都見過元朗有綠van

圖記支貴,又唔見佢學到幾多賓記既鍍膜技術,仲系紫邊王,馬記個EX開放光圈都唔多用得一定要收,真系舍佢其誰。睇下馬記個新既24-70(舊個真系得個樣)同龍記A09比較之後,考慮入手其中一支,支圖記28-70 2.6~2.8中片發毛,要退役……

24 12
發新話題