30 12
發新話題

呢個拜中o左Macross毒....................

呢個拜中o左Macross毒....................

我只係鍾情TV版及可有記起愛時期o既型號,所以對新款完全無興趣,順便重拾小學時o既回憶....................
我的雀雀..............................Orz

大師兄真係.......咩都玩得起........

識貨!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-6-2008 22:51 發表
大師兄真係.......咩都玩得起........
何解............?
我的雀雀..............................Orz

o岩o岩又揾到D解毒劑...............

毒多你幾下
我屋企樓下有yamato 1/48 YF-19, SV-51同VF-0用GHOST BOOSTER

引用:
原帖由 zeta 於 1-7-2008 21:01 發表
毒多你幾下
我屋企樓下有yamato 1/48 YF-19, SV-51同VF-0用GHOST BOOSTER
Sorry!毒唔到我,我淨係鍾情以前TV版同埋可有記起愛電影版o既韋基利,以上新o既機體我全無興趣....................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 1-7-2008 21:37 發表

Sorry!毒唔到我,我淨係鍾情以前TV版同埋可有記起愛電影版o既韋基利,以上新o既機體我全無興趣....................
VF-0咪就係VF-1嘅先行量產版囉~
呀福卡有搾過架

rich man with all sort hobbies...haha  

點解唔買埋fast pack?

引用:
原帖由 zeta 於 1-7-2008 22:22 發表

VF-0咪就係VF-1嘅先行量產版囉~
呀福卡有搾過架
但係TV版同埋可有記起愛裡面有出現過嗎................?

引用:
原帖由 MarK-C 於 1-7-2008 22:34 發表
點解唔買埋fast pack?
VF-1 系列有fast pack?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-7-2008 00:11 發表

VF-1 系列有fast pack?
緊係有啦

引用:
原帖由 MarK-C 於 2-7-2008 20:21 發表

緊係有啦
我以為呢款叫做SUPER & STRIKE PARTS,攪錯o左o潻......................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-7-2008 22:07 發表

我以為呢款叫做SUPER & STRIKE PARTS,攪錯o左o潻......................
唔係播....係大師兄岩播....認該叫SUPER & STRIKE PARTS, 而裝上後就叫super valkire超級韋基利

30 12
發新話題