30 12
發新話題

呢個拜中o左Macross毒....................

引用:
原帖由 Legionee 於 2-7-2008 22:22 發表

唔係播....係大師兄岩播....認該叫SUPER & STRIKE PARTS, 而裝上後就叫super valkire超級韋基利

我錯了...
SOR

最新完美比例之入手,好想拆出o黎玩,內心交戰中.............................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 美味炸雞脾 於 2-8-2008 20:59 發表

你沒有錯, "Fast pack" 是TV 版名稱, Strike Pack/ Super Pack是電影版名稱, TV版裝著後稱Super Valkyrie , 電影版則區分Super Valkyrie & Strike Valkyrie, 而Yamato 的"SUPER & STRIKE PARTS" 只是說"零件", 不 ...
原來係咁!!
明白哂!!
多謝指點

我都中緊毒,因為呢期由頭睇黎晒全部Macross

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-8-2008 00:50 發表
最新完美比例之入手,好想拆出o黎玩,內心交戰中.............................
拆啦~~!
玩具係要嚟玩架~~~~
你唔玩佢夜晚會喊架~~~~
http://gamu-toys.info/goukin/yamato/60vf1s/01.html

個價都唔錯~搞到我都想...........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

咁多位師兄:請問依家邊到重有得買?

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 24-8-2008 16:22 發表
前幾日係信和見過.....
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

Thanks a lot!

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 24-8-2008 16:22 發表
現時點仲有貨呀.............
我的雀雀..............................Orz

Thanks!!!

又再入o左D解毒劑...........

已經叠到上天花板....................

why 5 buy yf-19??

30 12
發新話題