發新話題

BF2

引用:
原帖由 Pvt.King 於 31-5-2008 22:47 發表

我覺得就用唔用都罷
未用過...
Never Forget

回覆 #13 XDD12348 的帖子

M95我用黎打直升機的...

引用:
原帖由 match_man 於 1-6-2008 23:38 發表
M95我用黎打直升機的...
得嗎 ??

引用:
原帖由 Pan 於 2-6-2008 10:28 發表

得嗎 ??
我都試過,可以打到出煙的∼

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 2-6-2008 11:32 發表

我都試過,可以打到出煙的∼
幾槍 ??

未試過瞄到直昇機= =

聽人話可以打得穿機師位

有冇人知svd同m24的刻度點睇

引用:
原帖由 XDD12348 於 2-6-2008 18:21 發表
未試過瞄到直昇機= =

聽人話可以打得穿機師位

好難教,我個人覺得個刻度唔太可靠,講到尾都係靠感覺,但有時情況許可既話會自己做squad leader,放左attack marker去個target度睇下距離幾多米來做參考

引用:
原帖由 Pvt.King 於 2-6-2008 20:55 發表

好難教,我個人覺得個刻度唔太可靠,講到尾都係靠感覺,但有時情況許可既話會自己做squad leader,放左attack marker去個target度睇下距離幾多米來做參考
我平時就用據點位,估人既距離…

我自己一向用M24打200m以內的目標,m95打遠野,我就一向信d刻度多…

唔係 wo, 我用 m24打.....多數中心描頭都死

引用:
原帖由 XDD12348 於 2-6-2008 18:08 發表
未試過瞄到直昇機= =

聽人話可以打得穿機師位

我試過一次....未起機果時就打得死
起左唔得

引用:
原帖由 Pan 於 2-6-2008 23:41 發表

我試過一次....未起機果時就打得死
起左唔得
我試過揸戰鬥機係空中飛緊,比其他戰機機槍射死,但係部戰鬥機冇爆到....

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 2-6-2008 23:33 發表

我試過揸戰鬥機係空中飛緊,比其他戰機機槍射死,但係部戰鬥機冇爆到....
咁我就無你咁誇, 我最多都係做緊直升機 GUNNER 果時比人打死

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 09:01 發表

咁我就無你咁誇, 我最多都係做緊直升機 GUNNER 果時比人打死
c兄呢個我就不時發生,成日揸緊直昇機,按c制睇背view,見到d gunner飛飛下又跌一個,飛飛下又跌一個,

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 3-6-2008 11:00 發表

c兄呢個我就不時發生,成日揸緊直昇機,按c制睇背view,見到d gunner飛飛下又跌一個,飛飛下又跌一個,
我好專心咁用第一身去飛~我覺得易 D CONTROL 部機~

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 14:17 發表

我好專心咁用第一身去飛~我覺得易 D CONTROL 部機~
因為我覺得個背view易d睇到地下d人,容易就位比d gunner去射

發新話題