發新話題

BF2

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 3-6-2008 14:27 發表

因為我覺得個背view易d睇到地下d人,容易就位比d gunner去射
icic
因為多數都係同 D FD 去網吧打~所以可以用第一身專心 CONTROL 部機, 之後 D FD就叫我點樣點樣就佢地
咁樣玩好似真實 d~
Never Forget

回覆 #25 Pan 的帖子

我睇youtube有個人打死左架飛緊ge機師.............

其實邊個server好玩?
有d無載具,有d無TK.我認為全開最正~
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 10-6-2008 23:25 發表
其實邊個server好玩?
有d無載具,有d無TK.我認為全開最正~
24/7 xxxxxxxx
黎個字開頭果 d 好玩

我打eatw 個到有有載具,有冇載具,全部都有tk的~

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 11-6-2008 12:05 發表
我打eatw 個到有有載具,有冇載具,全部都有tk的~
TK 好煩架, SET 左 CALYMORE D 人又行埋去, 炸死左又扣分:x

引用:
原帖由 Pan 於 11-6-2008 12:33 發表

TK 好煩架, SET 左 CALYMORE D 人又行埋去, 炸死左又扣分:x
唔係wo,我玩個d tk server , CALYMORE係炸唔到自己友架wo, 試過有d server用車係可以過CALYMORE,但係有d server我試過楂吉普車過

CALYMORE,比佢炸死左個人,架車出煙

講起地雷…d工兵成日怕有載具衝入黎,所有出得既位set晒反車車地雷,我想出坦克都唔得

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 11-6-2008 16:21 發表

唔係wo,我玩個d tk server , CALYMORE係炸唔到自己友架wo, 試過有d server用車係可以過CALYMORE,但係有d server我試過楂吉普車過

server設定,同game本身無關的

講起士拉把,我諗返起最原始版本既狙擊槍係垃圾...

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 11-6-2008 16:21 發表

我最初仲主要玩sniper果陣我成日放calymore係d hummer後面個載人位度,一有人開車就

引用:
原帖由 wonglk 於 11-6-2008 21:07 發表

server設定,同game本身無關的

講起士拉把,我諗返起最原始版本既狙擊槍係垃圾...
需然係server設定...但係我係吉普車入面wo....

引用:
原帖由 Pvt.King 於 11-6-2008 22:35 發表

我最初仲主要玩sniper果陣我成日放calymore係d hummer後面個載人位度,一有人開車就
自己友一上車.....

反而未試過架車中 CLAYMORE

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 08:55 發表
反而未試過架車中 CLAYMORE
我就試過了, 見地下有2個,係條路一左一右,以為冇事就照行啦,點知左邊個個爆左,我個人同架車又冇事wo,

咁咪r波幫d隊友轆爆右邊個個,點知....炸死我個人,架車冇事.....

唔通因為係右呔車....

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 12-6-2008 11:06 發表

我就試過了, 見地下有2個,係條路一左一右,以為冇事就照行啦,點知左邊個個爆左,我個人同架車又冇事wo,

咁咪r波幫d隊友轆爆右邊個個,點知....炸死我個人,架車冇事.....

唔通因為係右呔車....
咁真實

CLAYMORE 有無其他方法整爆佢架 ?

發新話題