發新話題

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

回復 42# 的帖子

你都真係ok瘋狂喎
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 車厘子 於 28-8-2008 02:41 發表
唔洗咁煩架
果時d 卡機好cheap 架jar
用暴力扭法就扭到
唔洗拉 又唔洗入錢
最緊要識睇邊張係閃

重有5蚊果d扭蛋機
用個兩蚊銼平一隻角
就o岩o岩好死得死個入錢位
咁就扭得晒d蛋
而且可以拎反走個兩蚊再用 ...
勁人阿!!!!!!!!!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 甜甜 於 28-8-2008 14:44 發表
我都好想同大家分享,
但係在某年成本咭簿唔見左....
甜甜姐有冇貼紙簿呀?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 23:06 發表
但係呢 後來又有d膠咭呀 布咭呀咁架喎
果D幾後期下LU

睇黎大家d年齡

引用:
原帖由 車厘子 於 29-8-2008 00:00 發表
睇黎大家d年齡
都唔會老得去邊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-8-2008 00:06 發表

都唔會老得去邊
我好老了

引用:
原帖由 車厘子 於 29-8-2008 00:53 發表

我好老了
心理年齡je,唔好成日"仍"住
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我都有好多呢d 啊card,不過唔知放係邊啦~
有次我仲係公園拾到一本全部都係閃既card 簿
中學就玩x-men, spiderman, NBA CARD.
不過最過癮就係中二個年有個Auntie比左兩舊水生日利是
我用晒d錢去買左一個裝既NBA card ,
雖然係晒錢, 但感覺非常之正啊~~~

我大個玩magic card
細個果d 我唔記得左放左係邊lu

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 23:07 發表
你都真係ok瘋狂喎
果時唯一可以做既娛樂
由第一代萬變卡 (笛子魔王) 抽到佢出 gt(第4代)都仲抽緊
而家依d機好似唔見哂

童年時候既野 一樣一樣咁唔見哂

我個d都唔知去哂邊
不過我都係間唔扭下,因為我覺得哂錢,不如食左佢好過

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-8-2008 03:43 發表

果時唯一可以做既娛樂
由第一代萬變卡 (笛子魔王) 抽到佢出 gt(第4代)都仲抽緊
而家依d機好似唔見哂

童年時候既野 一樣一樣咁唔見哂
我唔係唔知去左邊同埋冇啦啦唔見
而係比mother 掉了 !!!!!

回復 56# 的帖子

時代既巨輪行得太快...
再過多十幾年我地就俾人話係老古董....

回復 54# 的帖子

我個陣都買儲左D足球卡,而家仲係度
不過最正既係d賽車女郎卡

發新話題