發新話題

BF2

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 14-6-2008 19:59 發表
http://www.youtube.com/watch?v=8n5BySjsaU4&feature=related

搵到D好野
架眼鏡蛇咁飛法我都得啦
唔講個sniper,我未見過有人敢懸停空中囉!
唔怕sniper都怕反裝甲兵同熘彈啦
個pilot係咪同佢串通...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 14-6-2008 20:22 發表

架眼鏡蛇咁飛法我都得啦
唔講個sniper,我未見過有人敢懸停空中囉!
唔怕sniper都怕反裝甲兵同熘彈啦
個pilot係咪同佢串通...
黎個就可能假左少少
但有其他片都係打 pilot...果 d 先正
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2008 13:21 發表

黎個就可能假左少少
你玩咩server?

我打電腦個時點解下下死
上網打就唔得
定係d電腦會廢d????

引用:
原帖由 0608 於 18-6-2008 14:33 發表
我打電腦個時點解下下死
上網打就唔得
定係d電腦會廢d????
sorry...唔係太明

引用:
原帖由 surefire0828 於 16-6-2008 16:36 發表

你玩咩server?
無定的

引用:
原帖由 surefire0828 於 18-6-2008 14:35 發表

sorry...唔係太明
我諗佢既意思係做 sniper 果時打電腦就好易打死人, 但對人就好難先殺得死

回復 68# 的帖子

係係
小弟中文唔好
請問點解會錦?

引用:
原帖由 0608 於 18-6-2008 23:23 發表
係係
小弟中文唔好
請問點解會錦?
online d人會走,同埋你同人哋個ping會有好大影響!

回復 70# 的帖子

我同個可能係ping問題喇......
香港係邊個server玩會低ping  d??

引用:
原帖由 0608 於 20-6-2008 00:15 發表
我同個可能係ping問題喇......
香港係邊個server玩會低ping  d??
HKT9 同 大陸既 apple...你玩咩ver.?
其實睇張 searching list d ping都見到

回復 72# 的帖子

24/7  d   server

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2008 13:07 發表

黎個就可能假左少少
bf2中m95的確可能打穿戰機同直昇機中的機

引用:
原帖由 0608 於 21-6-2008 03:15 發表
24/7  d   server
咁你叫咩名?睇下幾時會見到你......
我叫SDU2007

發新話題