發新話題

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

引用:
原帖由 Boniface 於 31-8-2008 08:11 發表
我個陣都買儲左D足球卡,而家仲係度
不過最正既係d賽車女郎卡
足球咭呀相呀果d我都有幾張架!
不過唔係抽的 係買的=v=
都係我的最愛舒米高同brian laudrup=w= (嚴重出賣年齡 鳴哇~~~~~~~)
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 pik825 於 28-8-2008 23:16 發表

果D幾後期下LU
係囉係囉
不過因為防水 所以成日囉入去廁所玩貼牆... 有夠無聊哩...=_="
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Boniface 於 31-8-2008 08:11 發表
我個陣都買儲左D足球卡,而家仲係度
不過最正既係d賽車女郎卡
賽車女郎卡 ................scan d上o黎睇下
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-8-2008 03:43 發表

果時唯一可以做既娛樂
由第一代萬變卡 (笛子魔王) 抽到佢出 gt(第4代)都仲抽緊
而家依d機好似唔見哂

童年時候既野 一樣一樣咁唔見哂
都有好多好彩既character都仲響度既...
係d冷門d既 就真係要講byebye者..
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Boniface 於 31-8-2008 00:04 發表
我個d都唔知去哂邊
不過我都係間唔扭下,因為我覺得哂錢,不如食左佢好過
而家d扭扭機真係好貴
可以食到串魚蛋喇 所以呢...都係食好
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 31-8-2008 13:07 發表

而家d扭扭機真係好貴
可以食到串魚蛋喇 所以呢...都係食好
月 巴 星 人
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-8-2008 14:28 發表

月 巴 星 人
我...我...
我地都係講番閃咭罷啦=3=
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 31-8-2008 13:06 發表

都有好多好彩既character都仲響度既...
係d冷門d既 就真係要講byebye者..
我淨係知d yes卡仲有得抽
引用:
原帖由 車厘子 於 31-8-2008 01:44 發表

我唔係唔知去左邊同埋冇啦啦唔見
而係比mother 掉了 !!!!!
依樣就慘d
我記得當年d大卡薄好貴 成50蚊本
果時有50蚊都拎左去買野食買野玩
所以d卡係屋企週圍飛 多數都係自己整唔見多
引用:
原帖由 Boniface 於 31-8-2008 08:08 發表
時代既巨輪行得太快...
再過多十幾年我地就俾人話係老古董....

之前番工
有個靚仔同我講睇哂龍珠
點知......
嘜唔係得斯路同布歐 gt咋咩

過到幾年
什麼星矢龍珠幽遊白書 都無咩人識嫁啦

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 1-9-2008 00:39 發表

之前番工
有個靚仔同我講睇哂龍珠
點知......
嘜唔係得斯路同布歐 gt咋咩

過到幾年
什麼星矢龍珠幽遊白書 都無咩人識嫁啦
...
而家o個d 可能識比卡超同數碼暴龍的都已經係極限

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-9-2008 00:45 發表

而家o個d 可能識比卡超同數碼暴龍的都已經係極限
重有甲虫王者

引用:
原帖由 車厘子 於 1-9-2008 00:58 發表

重有甲虫王者
時下d小朋友
淨係識棒棒堂,黑澀會

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 1-9-2008 13:47 發表

時下d小朋友
淨係識棒棒堂,黑澀會
光之美少女pretty cure~
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 38# 的帖子

數碼暴龍…
我都有好多
果時我地兩兄弟好瘋狂咁抽卡
抽到同一個款有幾張至十幾張
仲要係未試過有一套齊o既

引用:
原帖由 sunny2014 於 1-9-2008 14:51 發表
數碼暴龍…
我都有好多
果時我地兩兄弟好瘋狂咁抽卡
抽到同一個款有幾張至十幾張
仲要係未試過有一套齊o既
咁都未有一套..
你兩兄弟都ok不幸喎..............................
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 69# 的帖子

暴走兄弟同爆船toro...
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題