發新話題

BF2

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-8-2008 10:28 發表
hkt9我未入過,有無載具同大炮架
我都係玩無載具多…

姐係hkt9無載具?咁大炮呢(指揮官果個)

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-8-2008 10:53 發表
姐係hkt9無載具?咁大炮呢(指揮官果個)
我都冇話過我有玩hkt9= =

我玩個d好似叫咩24/7jalalabad…

引用:
原帖由 XDD12348 於 15-8-2008 11:33 發表

我都冇話過我有玩hkt9= =

我玩個d好似叫咩24/7jalalabad…
有架 ~ 有friendly fire 添 小心....
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

用呢個一下ko晒∼
BF2 核彈mod
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 sas190 於 16-8-2008 01:15 發表
用呢個一下ko晒∼
BF2 核彈mod
有冇人玩aix

想問下 三等士官長 升下一個官階要幾多分呢?

引用:
原帖由 XDD12348 於 16-8-2008 12:44 發表

有冇人玩aix
有冇人玩project reality?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 18-8-2008 16:57 發表

有冇人玩project reality?
玩過一、二次,太難上手= =

我尹唔到hkt9 server
你到仲會係邊個swerver玩???
ip plx

引用:
原帖由 XDD12348 於 18-8-2008 20:11 發表

玩過一、二次,太難上手= =
project reality 係咩黎架...

引用:
原帖由 0608 於 20-8-2008 01:22 發表
我尹唔到hkt9 server
你到仲會係邊個swerver玩???
ip plx
無所謂啦 你平時玩開咪邊個囉 最近好忙 又玩 american's army 同 bf2 ,忙死......

引用:
原帖由 surefire0828 於 20-8-2008 13:14 發表

project reality 係咩黎架...
模組,以模仿真實為賣點

引用:
原帖由 gtoray 於 3-8-2008 23:19 發表

唔緊要啦~
難得大家咁有 cgf 心~
既然唔緊要,咁我就響所有射擊game都加上得唔得
返正自已無團隊......

引用:
原帖由 XDD12348 於 20-8-2008 17:12 發表

模組,以模仿真實為賣點
這個模組正合我心意 !Project Reality是”寫實”風格模組.在武器.遊戲模式.戰術.設定上都有與戰地風雲主程式不同的面貌. 玩家通常在開第一槍時就能察覺到差異了.PR的槍枝有擬真的後座力.槍聲.殺傷力.以及震撼力.這讓玩家開每一槍都很專注
在巷戰中推進時.玩家通常是步步為營.從一個障礙.移動到另一個障礙.並用遊戲中最重要的裝備:望遠鏡.偵查敵人動靜.探查轉角的虛實.沙漠戰中.裝甲載具在只看得見對方的輪廓的距離下交火.你必須像下棋一般.預知敵方可能的行動.並使自己在最有利的開火位置..叢林戰中.你會趴在草堆裡大氣也不敢吭一聲.匍匐前進伺機偷襲.這些都是在主程式中體驗不到的

合作.在PR裡是唯一的戰術.當你加入遊戲後.你會看到一些玩家組成.空中支援小隊.運輸小隊.裝甲載具小隊..步兵小隊.互相用mic和打字溝通.因為在PR裡最大的遊戲樂趣不是殺敵.而是執行戰術.如果你想要的只是把敵人放倒.而不願為隊友偵查.那你不適合玩這個模組.如果你可以接受指揮官的命令.在同個地點窩五分鐘等待遲到的敵人.歡迎加入Project Realuty的行列XD

http://hk.youtube.com/watch?v=cG1xcIFXNLQ

好正咁wo 我喜歡真實!

我喜歡bf2是因為多載具 雖然娛樂性括棄了真實 而且最重要d人成日無溝通 又無合作性可言 睇d人玩blackhawk就知  但係就好仲意bf2個遊戲設計...

空中支援小隊.運輸小隊.裝甲載具小隊 ← 恨咗好耐啦我  

我估佢應該仲好玩過 AA

發新話題