發新話題

BF2

BF2

你地打機有冇試個開左好多槍都係打唔中,特別係狙擊手,
但係係YOUTUBU到睇D人下下都中
會唔會係因為上網速度和電腦的問題?

the most possible is how you aim, lan speed dont affect much but how you aim really matters.

但係我係我個friend到玩係準好多
我上次去d廢廢網吧打.十次得幾下中

似係你mouse setting 問題喎

有時係想打遠d 都瞄唔到~~~

回覆 #4 新仔~健 的帖子

苗高D

引用:
原帖由 match_man 於 25-5-2008 18:59 發表
苗高D
試左..  不過又係打左幾飛先死~~

你用邊把先 ??m95係出名唔準架 WO, 所以 M24係最好用~差唔多下下 ONE SHOOT ONE KILL(一定要打頭~)
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 26-5-2008 14:50 發表
你用邊把先 ??m95係出名唔準架 WO, 所以 M24係最好用~差唔多下下 ONE SHOOT ONE KILL(一定要打頭~)
我以前反而用開m95...覺得同m24無咩分別...  結果最後因為真實美佬有用m24所以先轉番用m24, 同埋sniper有個小trick,相信好多師兄都知,就係開槍之後唔好即刻放開mouse左鍵,按實一陣,咁樣既話打中會有X話你知

引用:
原帖由 Pvt.King 於 28-5-2008 11:32 發表

我以前反而用開m95...覺得同m24無咩分別...  結果最後因為真實美佬有用m24所以先轉番用m24, 同埋sniper有個小trick,相信好多師兄都知,就係開槍之後唔好即刻放開mouse左鍵,按實一陣,咁樣既話打中會有X話你知
我以前都係用 M95, 但係真係好唔準, 所以轉返用M24
之前試過用M24打中左一個渣緊水上電單車既人, 成個人飛開左~果下真係好好 FEEL 架~

不過你講黎trick個我都係而家先知

用m24 ar~~
不過最正都係l96 好用~~

引用:
原帖由 新仔~健 於 31-5-2008 00:00 發表
用m24 ar~~
special force ver. 無得用

引用:
原帖由 新仔~健 於 31-5-2008 00:00 發表
用m24 ar~~

m95我覺得用黎打遠野好用(唔識睇m24的刻度),威力又猛。

不過我自己都係用m24同svd多= =(話說m24同svd打m95好易的^^)

引用:
原帖由 Pan 於 31-5-2008 15:54 發表

我覺得就用唔用都罷

引用:
原帖由 XDD12348 於 31-5-2008 22:19 發表
m95我覺得用黎打遠野好用(唔識睇m24的刻度),威力又猛。

不過我自己都係用m24同svd多= =(話說m24同svd打m95好易的︿︿)
反而覺得 m95 越遠越唔準

發新話題