發新話題

CANON EOS 5D Mark II

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:11 發表

如果以640x480都有24分鐘tim....

問題係呢部係ff wo....隔離廠部新出的ff都未做到....

不過如果貪玩狂拍的話....買卡都買死....
重要未計錄埋聲
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:12 發表

邊一個轉盤??
5d同5d#2你睇相右上角果個囉........

5d個轉盤入d架....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:13 發表

重要未計錄埋聲
係wo....5d#2可以錄埋聲

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:15 發表

你睇番...5D字樣下面,
有"咪" 架

附件

17-9-2008 17:17

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:15 發表

5d同5d#2你睇相右上角果個囉........

5d個轉盤入d架....
咁都算改左位
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 m4devastator 於 17-9-2008 17:17 發表

你睇番...5D字樣下面,
有"咪" 架
我睇到....我睇到....
機背都有....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:17 發表

咁都算改左位
唔通右改去左咩....
同埋機頂個mon前果4粒制都好似改前左....快門制改入左....

引用:

e 比呢個立體聲輸入誤導左以為要外接加咪
引用:
原帖由 m4devastator 於 17-9-2008 15:02 發表
http://www.canon.com.hk/Download ... 271&file_type=4

真係出了...好強..好強!!!

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:20 發表

唔通右改去左咩....
同埋機頂個mon前果4粒制都好似改前左....快門制改入左....
好似d入門機咁

我以為有咩大改,小改就唔算係咩

死咯....有聲拍片FF....
NIKON同SONY岩岩又出左部FF....
應該唔會咁快又更新部機架喇....就算出firmware更新有拍片功能....都有畫冇聲....

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:24 發表
死咯....有聲拍片FF....
NIKON同SONY岩岩又出左部FF....
應該唔會咁快又更新部機架喇....就算出firmware更新有拍片功能....都有畫冇聲....
我之前睇過canon影雀o個段都係無聲??

個咪會唔會係外接??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:26 發表

我之前睇過canon影雀o個段都係無聲??

個咪會唔會係外接??
我都唔清楚....問題係果幾個lone要黎做咩....
我覺得應該係有錄音功能的....問題係吸到幾多音....音質係點....
正如隻雀係10m外嗌....錄唔錄到都成問題....
但係好用之處其實係要黎整gif架ja....有幾多人真係買部5d#2番去拍片架....

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:30 發表

我覺得應該係有錄音功能的....問題係吸到幾多音....音質係點....
但係好用之處其實係要黎整gif架ja....有幾多人真係 ...
所以而家load 埋車o個段睇埋先知

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:30 發表

但係好用之處其實係要黎整gif架ja....有幾多人真係 ...
3.9fps整gif 有d 窒機的感覺播

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:45 發表

3.9fps整gif 有d 窒機的感覺播
用拍片果個黎整....

640x480夠啦....

發新話題