發新話題

[星期制] Macross F討論帖

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-4-2008 09:09 發表
絕望狙擊槍

話說絕望呢套都係帶眼鏡的

真係想知神谷本人有冇帶眼鏡

冇...

引用:
原帖由 Legionee 於 19-4-2008 04:19 發表
又返抄名場面......不過今次兩女都同hime共困一室~

下回又玩miss MACROSS......2059年蘿莉都"合法" 喇...

P.S. 蘿莉會否係"ZERO"中既巫女(即鳥人?/宇宙人)後裔?
香港咪一樣年年有香港小姐

下話有紅色的クァドラン・ロー

引用:
原帖由 zeta 於 16-4-2008 19:06 發表
潮流興CROSS OVER...

現在明白為什麼"公主"沒有VF-25用了,原來他收埋了一架OVERFLAG(現在是GN FLAG了)所至

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 Legionee 於 15-4-2008 01:54 發表

當年一條輝都上左個十零告鍾既速成班; 不過一出班就賜左架小隊長用既VF-1J用, 好似預定會升佢咁~
不過,回想同期的有只看說明書就懂駕駛一類的角色,上速成班叫正常的了....
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-4-2008 09:09 發表
絕望狙擊槍

絕望終於可以和LOCKON"合體"了
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 Legionee 於 15-4-2008 01:54 發表

當年一條輝都上左個十零告鍾既速成班; 不過一出班就賜左架小隊長用既VF-1J用, 好似預定會升佢咁~
十零個鐘既速成係因為佢本身有操控飛機,所以只要教戰機既基礎就可以?
VF-1J係日本製造既VF-1A?
所以唔係預左佢升?

引用:
原帖由 zeta 於 19-4-2008 10:42 發表

香港咪一樣年年有香港小姐

下話有紅色的ヱャЭь⑦?①み
市長踩場
唔好比我批中,可能又會溝左人地既機師,仲跳埋槽

引用:
原帖由 MarK-C 於 21-4-2008 23:30 發表

市長踩場
唔好比我批中,可能又會溝左人地既機師,仲跳埋槽
市長!? 六十幾啦wor咁!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-4-2008 23:34 發表

市長!? 六十幾啦wor咁!?
時興熟女嘛.....

引用:
原帖由 Legionee 於 22-4-2008 13:08 發表

時興熟女嘛.....
....雖然兩位五十幾都係三十歲既樣...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 13:12 發表

....雖然兩位五十幾都係三十歲既樣...
好其待架紅色出場
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 22-4-2008 13:53 發表

好其待架紅色出場
一陣開倉門果下...咪嚇親我就得啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 14:01 發表

一陣開倉門果下...咪嚇親我就得啦....
maybe御姐
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 22-4-2008 14:03 發表

maybe御姐
五女.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 14:07 發表

五女.....
我估係無“巨”人練習用機

發新話題