發新話題

19-9-08 青山公路影相團, 十點半係信和門口等

引用:
原帖由 阿芝 於 18-9-2008 02:21 發表
響車頂切蛋糕
掟蛋糕

paul 明日2100係o係邊個位等??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 23:04 發表
paul 明日2100係o係邊個位等??
有幾多人???

引用:
原帖由 Paul 於 18-9-2008 23:06 發表

有幾多人???
總之個團夠人la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我都想知....我地入黎搵你坐車定係你架車dou我地??....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 23:06 發表

總之個團夠人la
我要人名

引用:
原帖由 Paul 於 18-9-2008 23:09 發表

我要人名
1.我
2.數字人
3.ck
4.atm

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2008 23:19 發表

1.我
2.數字人
3.ck
4.atm
十點半係信和門口等, 莊家我會返屯門接你

引用:
原帖由 Paul 於 19-9-2008 00:11 發表

包唔包車埋番歸架??

引用:
原帖由 Paul 於 19-9-2008 00:11 發表

唔洗,我tomorrow 去見工之後都唔返屯門,o係外面等la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-9-2008 00:19 發表

唔洗,我tomorrow 去見工之後都唔返屯門,o係外面等la
我早d出黎會合你??我都想去廣華街行陣....

引用:
原帖由 101653 於 19-9-2008 00:19 發表

包唔包車埋番歸架??
送你去最近車站

引用:
原帖由 101653 於 19-9-2008 00:22 發表

睇下點先

引用:
原帖由 101653 於 19-9-2008 00:22 發表

早d就會係戲院見...

paul哥生日 你地應該去oceanpark玩啦~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

發新話題