發新話題

[星期制] Macross F討論帖

引用:
原帖由 Paul 於 22-4-2008 18:03 發表

我估係無“巨”人練習用機
用d 差幾廿年既機體做練習..... 果d機體係古董,應該好好保存ma!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 18:21 發表

用d 差幾廿年既機體做練習..... 果d機體係古董,應該好好保存ma!
紅色快三倍的

原來D巨人係...................

羅莉

引用:
原帖由 Paul 於 25-4-2008 13:59 發表
原來D巨人係...................

羅莉
what?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-4-2008 14:45 發表

what?!
26回目の死亡
おめでとう∼アルト姫

悪人ですよね∼ミシェル先輩

あ?

シミュレターの乱闘設定∼
(模擬器的大亂鬥設定~)

玩新仔part 2

好得意

開齋

VF-25唔係比你扮公主用

慶功宴

我好識做~我走~

紅色機內容物

縮細後...

仲捉你唔到

本話名曲: 私の彼はパイロット

萌蘿變巨乳....夫復何求!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2008 23:36 發表
萌蘿變巨乳....夫復何求!
Zamar 最愛
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 WAIKO01 於 15-4-2008 01:38 發表
看完02,絕望成了狙擊手 ,FULLARMOR可以變形了 ,韋基利終於有格鬥兵器了 .原以為今集"公主"會如"一如以往"的駕機出擊,到最後得到的只有一記老拳 .

係VF-11C已經有LA......Mcross Plus.......

公主好係爆SEED咁勇
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 正苦雜工 於 25-4-2008 23:45 發表

http://i83.photobucket.com/album ... OFREEWINDMACROSS_PL ...
,不過短刀類格鬥兵器還是頭一次.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

虎父無犬子 ,兩個看來也很講究"儀態".公主不當藝伎還真浪費

這個竟然是利穎姐姐

看來公主之前駕慣了flag系列,現在在vf系列也有所作為

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

唔通係我老餅?私ソ彼ゾеユ①ЧЬ我依然覺得好聽...........
睇到VF25扮公主真係笑

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2008 16:35 發表

我好想試下係果個位訓覺

我想睇番舊 macross全系列...

發新話題