發新話題

CANON EOS 5D Mark II

MUST BUY!!!!!!!!!!!!!!!!

個頂都有型左好多

定價約$210XX.....平過D700/A900.....

除左3.9fps同viewfinder唔係100%之外無野可以挑釁
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 16:14 發表
除左3.9fps同viewfinder唔係100%之外無野可以挑釁
問題在於佢拍片又可以用1920x1080拍12分鐘wo....嬴哂nikon啦....

真係無敵......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 15:13 發表
個頂都有型左好多
個頭頂直頭大舊左...越黎越似1仔

引用:
原帖由 m4devastator 於 17-9-2008 16:35 發表

個頭頂直頭大舊左...越黎越似1仔
個頂似一仔唔係問題....側邊唔似一仔咁斜咪得囉....
我覺得個頂好睇過5d#1

我終於睇到點解cb話個轉盤位改左....

原帖由 101653 於 17-9-2008 16:37 發表

個頂似一仔唔係問題....側邊唔似一仔咁斜咪得囉....
我覺得個頂好睇過5d#1 [/quote]

係wor~~睇到喇

再對比番5D,好明顥5D個機頂係扁架!!

而家就係弧型,咪似1仔lor~~ 型!!!

就算兩部機正面睇,都好明顯!!
睇番以前5D機頂扁既....

附件

17-9-2008 17:12

17-9-2008 17:10

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 16:28 發表

問題在於佢拍片又可以用1920x1080拍12分鐘wo....嬴哂nikon啦....
人地20mins wor

不過ff 咁錄,真係嬴哂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:08 發表

人地20mins wor

不過ff 咁錄,真係嬴哂
如果以640x480都有24分鐘tim....

問題係呢部係ff wo....隔離廠部新出的ff都未做到....

不過如果貪玩狂拍的話....買卡都買死....

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 16:40 發表
我終於睇到點解cb話個轉盤位改左....
邊一個轉盤??

發新話題