發新話題

A900出現了!

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 20:42 發表

都未公開發售....點借ja....
未公開比公眾je,唔代表公司無
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2008 20:54 發表

未公開比公眾je,唔代表公司無
我知公司有機會有....
不過借唔到係正常....部機個實體都未見得街....

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 20:57 發表

我知公司有機會有....
不過借唔到係正常....部機個實體都未見得街....
一係好似d90 咁遮左個型號名
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2008 21:08 發表

一係好似d90 咁遮左個型號名
睇得出架ma....
個頂....

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 21:09 發表

睇得出架ma....
個頂....
個環境咁混亂有鬼人留意咩

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2008 21:12 發表

個環境咁混亂有鬼人留意咩
我見到實知加狂笑!

引用:
原帖由 ATM 於 11-9-2008 20:15 發表

looking for him?
我會拎去影火龍!
實在太... 混漲

好彩我都有支85/1.8頂下市
ATM哥諗住帶咩鏡去呢唔知?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2008 21:13 發表

我見到實知加狂笑!
你係認到atm je

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 20:10 發表

你開到佢幾高iso先覺佢NOISE勁先??
3200,唔係我開,係上網睇果d相

佢個樣我完全冇所謂,不過我都唔會買,冇錢...

引用:
原帖由 101653 於 11-9-2008 20:10 發表

你開到佢幾高iso先覺佢NOISE勁先??
不過又咁講,直出jpg 先出事,用raw再轉可能好d

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2008 19:37 發表

堅認~用過A350對佢堅失望
呢部就唔好提啦,多數都係d行外人買黎當高級DC用,貪佢有LV扭mon,似DC

其實3大公司既主要入門機都好有問題...
C記要x1.6 crop, 去到中皆機都係
N記冇麼打, 以前既D50都仲好D
S記勁高noise (平D既A200返而好D)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-9-2008 00:42 發表

呢部就唔好提啦,多數都係d行外人買黎當高級DC用,貪佢有LV扭mon,似DC

其實3大公司既主要入門機都好有問題...
C記要x1.6 crop, 去到中皆機都係
N記冇麼打, 以前既D50都仲好D
S記勁高noise (平D既A200返而 ...
N記去到D80/90果層就真係掂....Canon反而係...冇部平FF(5D)好似已經光輝不再...

引用:
原帖由 ATM 於 11-9-2008 20:15 發表

looking for him?
我會拎去影火龍!
如果拎到枝70-200 2.8 G玩就好

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-9-2008 00:47 發表

N記去到D80/90果層就真係掂....Canon反而係...冇部平FF(5D)好似已經光輝不再...
鬼咩,顧住出鏡

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-9-2008 00:57 發表

鬼咩,顧住出鏡
鬼咩....出埋d大炮...又唔更新下d鏡...快手出支24-70 II 啦,咪鬼俾IS班forum傻仔tim ar!

發新話題