發新話題

偵察任務之討論

回覆 #24 Paul 的帖子

講真我也不信glock是廢物...第一代很難說但now已發展2X年,連swat,sdu也用,沒可能有書寫的問題

回覆 #30 mswong 的帖子

thanks 我一直以為揀定合適武器和零件,少量彈藥,再上軍機

如果我楝,我會揀mp7加1911就夠喇
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #17 mswong 的帖子

去人地度無論作客也好,攪亂檔也好,你要知到人地着セ嘢制服,セ嘢部隊,做嘢會順利d,人都安全d否則セ野人招呼,當你係小偷還是特務,作一個比喻!環頭CID找你同SDU揾你都唔同層次喇,十吓十吓買棺材都唔知訂喇?禁遠水路去送死???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #33 Hkpolice-Psu 的帖子

這一支如何?The IDW 9mm SMG 在十幾年前MS見過用過,當時在試驗中?唔知到現在出世未???在回歸前
MS有盒介紹IDW之錄影帶,歡迎借看,条件而下,用家IMG]付郵費,有借有還!

尊重人格, 請勿抄習

呢支9mm有效射程係咪同mp5k 差不多?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-7-2007 03:37 發表

如果可以的話p90加滅聲器,會不會更好?
理論上會係, 但由於5.7mm及P90的實戰資料太少(太新了),所以我選了風險低一點的9mm,用MP5K是因為短少,而我又不喜歡M11,L34A1,UZI等那一類開放式(0pen blow)槍機擊發的SMG

引用:
原帖由 Paul 於 15-7-2007 01:30 發表

理論上會係, 但由於5.7mm及P90的實戰資料太少(太新了),所以我選了風險低一點的9mm,用MP5K是因為短少,而我又不喜歡M11,L34A1,UZI等那一類開放式(0pen blow)槍機擊發的SMG
L34A1 我寧願用sten好了( ,它的問題隨時比它本身更"出名",xx

的確,有資料指出p90的彈匣存在適應性問題,保護備用彈匣的用心要比保護槍枝本身來的高.(因為有一說是彈匣的出彈口容易因撞擊而變形)
而我選p90的原因只是因為它的緊湊和高裝彈數.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 mswong 於 14-7-2007 20:13 發表

這一支如何?The IDW 9mm SMG 在十幾年前MS見過用過,當時在試驗中?唔知到現在 ...
想請問一個問題 ,如果我選用glock18會不會有相似的性能?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #31 mouselkm 的帖子

咸魚青菜各有各愛!GLOCK,MS有幾支但是MS不喜歡?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 15-7-2007 02:25 發表

咸魚青菜各有各愛!GLOCK,MS有幾支但是MS不喜歡?
ms最愛是否9mm白朗靈Hi-power?

回覆 #41 Paul 的帖子

親愛的朋友:Browning,MS由1971玩到現在,再者手槍好多好過佢!要揀SIG226,210.都不錯.其實槍和汽車一樣大同小異同價錢幾乎同質量?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #39 WAIKO01 的帖子

Glock得一款,但你說這支Glock 18是Full Auto
尊重人格, 請勿抄習

偵察任務......如果係要入市區, 帶把Glock17/19都夠哂, 如果係長距離任務, 拎把手拉.308既狙擊鎗都ok
本來無一物, 何處惹塵埃

帶美金~

發新話題