發新話題

此文己被作者删除

中國人在當地會成為針對目標嗎?? 如果唔係我諗做得過

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 11-7-2007 16:40 發表
中國人在當地會成為針對目標嗎?? 如果唔係我諗做得過
肯定有殺錯, 冇放過! 小心為妙.

回覆 #45 mswong 的帖子

各位:中國人有一句話知己知彼?番鬼佬有一句Know yourself Know your Enemy,你想做什麼事,一定能勝任否則前路芒芒,好難頂三思!!!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #46 FaiFaiHK 的帖子

好難講,有政治因素,有謀財,有泒系,最大煲是人肉炸彈
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 11-7-2007 16:37 發表
各位想不到MS吹水都令各位有興趣,如果各位想做你一定要稱職否則有人請你你都好難做,MS會提供資料,有沒有e-mail該學校查問?
PLEASE E-MAIL HERE:

prokiller_o@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 mswong 於 11-7-2007 16:26 發表
MS開不到消息......可否直接e-mail!
當然可以!!
e-mail : nakamura_aoi@yahoo.com.hk
唔該MS兄

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-7-2007 20:30 發表
我唔帶槍,帶可蘭經同美金!
你要懂得讀經和解經才好.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 mswong 於 11-7-2007 16:13 發表
應該是幾百英磅!MS會找MS的老表因他剛完成該course,盡快給你答案!!
但想問問師兄,上完course之後會被安排去當保鑣的?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-7-2007 00:44 發表

你要懂得讀經和解經才好.
見到本經至少拖得一陣子既....

BTW , 我想知Bodyguard可唔可以當一個certificate咁 , 考左唔做住都得?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #54 WAIKO01 的帖子

為何捨近取遠?香港d保鏢都好吃香例如大有錢佬李セセ都裨人.......MS揾翻d notes裨各位睇睇,如果都睇唔明就無謂去course喇?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #56 mswong 的帖子

請稍侯,MS會找些資料給你們.
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #57 mswong 的帖子

MS兄, 請預埋我
raven_tang10123@yahoo.com.hk

MS兄, 請預埋我
Wallacechan21@yahoo.com.hk

MS兄, 請預埋我
cqb911@yahoo.com

發新話題