發新話題

偵察任務之討論

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 15-7-2007 10:29 發表
帶美金~
帶黃金可能重好

回覆 #46 Paul 的帖子

帶鑽石可能輕D和值錢D

黃金始終太重喇,會減低左機動性。

而鑽石,大粒既基本上無咩機會俾你帶,而細粒既.....
試想像下,當你真係要用到鑽石,掏出果幾粒唔知係鑽石定係玻璃碎出黎果時,係幾咁窩囊。

美金就唔同喇,黎手抆一疊出黎,幾咁有氣勢,幾咁有男人味。
出黎行,最緊要係個勢吖嘛,一下就食住你,做俘虜都做得疏乎好多。

呀係,最好有本歐美國家護照同cctv聯絡電話,做到個現傷直擊採訪深入探討可憐俘虜既內心世界,
出返黎之後再接受幾個訪問寫幾本自傳呀,回憶錄呀之類,哈,條數襟計喇呢鋪~

引用:
原帖由 mswong 於 15-7-2007 02:25 發表

咸魚青菜各有各愛!GLOCK,MS有幾支但是MS不喜歡?
正ar!!! glock is the best.......
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

回覆 #9 Hamlet 的帖子

9x39真係一支好正的槍,但補給唔昜喎,都是7.62x39 or 5.56好d !!

引用:
原帖由 mswong 於 15-7-2007 04:14 發表
Glock得一款,但你說這支Glock 18是Full Auto
那如果和上邊的IDW 9MM SMG比較會不會性能相似?(在彈道上)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

mp5k/m92/usp加滅聲器已經ok啦.........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 mswong 於 14-7-2007 20:13 發表
這一支如何?The IDW 9mm SMG 在十幾年前MS見過用過,當時在試驗中?唔知到現在 ...
香港用佢既部隊係?.....G4?

回覆 #53 kimkileo 的帖子

係都唔出奇, G4太多神秘野
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #48 HugoLaLaLa 的帖子

親愛的朋友:MS同你談話真開心!天真無邪.世間難揾,

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 16-7-2007 21:47 發表
親愛的朋友:MS同你談話真開心!天真無邪.世間難揾,你同人接頭,人地要セ你俾セ?再者你不可以用礸石黃金換食物,在南美當然帶美金,仲要帶多個護照?唉不過你都係個特セ護照?點至好呢?MS仲想 ...
MS兄....你係好野!
Rhodesia 護照你都有....不過...Rhodesia係南非 ga wor....

引用:
原帖由 mouselkm 於 15-7-2007 18:25 發表
帶鑽石可能輕D和值錢D
我睇Bravo two zero , 班SAS用腰帶"攝"到成腰都係金幣~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #48 HugoLaLaLa 的帖子

MS有命回家都係無錢,你無聽過財不可露眼!禁多錢你個帶街第一個謀你喇!最後你多多錢都無用,因你一吉咗d錢唔再係你,知唔知セ叫做謀財害命!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #56 adrianyahk 的帖子

親愛的:MS有幾多本護照也攪不清?你又想要!最衰全部貼咗相,否則送本裨你,難得禁欣賞!得你一個咋?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 皇家御貓 於 16-7-2007 22:01 發表

我睇Bravo two zero , 班SAS用腰帶"攝"到成腰都係金幣~
因為係反美國家地區

發新話題