22 12
發新話題

糟糕化...

糟糕化...

咦...這裡近日開始續步糟糕化了....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

好糟糕.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-8-2008 15:46 發表
好糟糕.......
碟阿!!!!!

CGFo既各位師兄開始島民化啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 31-8-2008 18:19 發表
CGFo既各位師兄開始島民化啦
<----本來就是島民

回復 6# 的帖子

係糟糕島o既島民定裡島o既島民先

引用:
原帖由 sunny2014 於 31-8-2008 19:48 發表
係糟糕島o既島民定裡島o既島民先
真正既糟糕島民就算唔入裡島都可以表島尺度表現裡度資訊

回復 8# 的帖子

糟糕最高境界
只有被糟糕化o既人先會知道佢含意
對其他人係無殺傷力o既

我又唔係好想會係咁發展, 甚麼卡車圖在CGF並沒有生存空間

所以請大家合力保護CGF之清潔
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-8-2008 21:01 發表

我絕對讚同~~~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

好心佢啦.......島系因為無掛名化,要處理難度好大管理員先隻眼開隻眼閉,...........,系呢做太過火了

CGF要制定《媒體良化法》及成立「媒體良化委員會」同「良化特務部隊」

引用:
原帖由 Paul 於 31-8-2008 21:44 發表
CGF要制定《媒體良化法》及成立「媒體良化委員會」同「良化特務部隊」
go away,我第一個站起反對,人有好的措手就會有良言、不能亂來!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-8-2008 21:01 發表

Sorry....我都post左一張....

22 12
發新話題