17 12
發新話題

我係亞Q

我係亞Q

如果你睇過占士邦,你知道什麼是亞Q?亞Q是負責支援由一支米蘭飛彈至一張廁紙都係問佢!在RMP香港MS就是全香港(香港,九龍,新界)之亞Q喇!

尊重人格, 請勿抄習

亞Q= Quartermaster?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 10-7-2007 20:51 發表
亞Q= Quartermaster?
番去睇多兩套老占先....

回覆 #1 mswong 的帖子

唔係咁易做
本來無一物, 何處惹塵埃

紅色stable belt 即係咩unit? RMP本身好似係用藍黑色呢
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-7-2007 21:58 發表

番去睇多兩套老占先....
Not interested.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-7-2007 23:50 發表
紅色stable belt 即係咩unit? RMP本身好似係用藍黑色呢
睇d章又好似係RMP

回覆 #6 sunny 的帖子

Q係詹士邦片入面軍情六處既技術開發部主管,專門研究各類裝備……

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-7-2007 23:50 發表
紅色係RMP舊款嘅stable belt,之後用咗上下紅,中間深籃嗰款...藍黑色...Sorry未見過有兵用|)

引用:
原帖由 RMP 於 11-7-2007 01:14 發表

藍黑色...Sorry未見過有兵用|)
我都係睇e-bay , 個seller聲稱係RMP而已
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #8 Hamlet 的帖子

有乜整乜
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-7-2007 01:38 發表

我都係睇e-bay , 個seller聲稱係RMP而已
啲seller未必信得過架,好多吹水,自己睇多啲

WoW...老牛會

引用:
原帖由 RMP 於 11-7-2007 01:14 發表

紅色係RMP舊款嘅stable belt,之後用咗上下紅,中間深籃嗰款...藍黑色...Sorry未見過有兵用|)

otherwise, one of the RMP soldier died in Operation Iraq Freedom 2006

回覆 #14 sniperrifle 的帖子

我覺得唔應該用freedom呢個字....
佢地既行為可以話係入侵...

17 12
發新話題