發新話題

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 21:08 發表

你呢d後生仔...梗係未見過之前Canon d 招式...40D出果時,同而家係一模一樣...
咁你又岩既....你都估佢唔到....
年頭出450D年中出多部1000D....
上年出40D今年整多部50D你爽下....
D周期快到呢....

5D#2就上年年中講到E家....又唔見佢擺出黎wo....

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 22:42 發表

咁你又岩既....你都估佢唔到....
年頭出450D年中出多部1000D....
上年出40D今年整多部50D你爽下....
D周期快到呢....

5D#2就上年年中講到E家....又唔見佢擺出黎wo....
等下啦...細路~
你見到d唔覺有執過既相,就知佢真係出ga la~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 22:49 發表

等下啦...細路~
你見到d唔覺有執過既相,就知佢真係出ga la~
佢唔出FF我冇運行 ....如果係我老豆pay的話....
如果係我PAY....我都買部入門既1000D or 其他機先....

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 22:52 發表

佢唔出FF我冇運行 ....如果係我老豆pay的話....
如果係我PAY....我都買部入門既1000D or 其他機先....
APS-C,我只信----->NIKON!

星期日去電腦節的時候,pcx雜誌o個邊的人收左風話5d的後繼機的消息,會o係o黎緊的相機展公佈
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 m4devastator 於 25-8-2008 16:15 發表
50D冇禁快出既......40D先出左一年
睇怕仲有半年到...捱

要出都到5DMKII la
比佢公佈左到有貨都要等半年la

之前40d比nikon 同o記推出的時間都早,而家sony 都加入戰團,上中下路都比人夾住o黎打,重唔出返部好好睇睇的中階機的,canon摺埋都似
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-8-2008 13:25 發表
好濫下
o黎緊相機展nikon 會推新鏡

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 00:10 發表
星期日去電腦節的時候,pcx雜誌o個邊的人收左風話5d的後繼機的消息,會o係o黎緊的相機展公佈
黎緊~~~~ 唔知邊年既邊個相機展~~ 吹水真易~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-8-2008 00:22 發表

黎緊~~~~ 唔知邊年既邊個相機展~~ 吹水真易~
佢話係德國o個個,應該係Photokina o個個

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 00:15 發表

比佢公佈左到有貨都要等半年la

之前40d比nikon 同o記推出的時間都早,而家sony 都加入戰團,上中下路都比人夾住o黎打,重唔出返部好好睇睇的中階機的,canon摺埋都似
咁又唔洗咁擔心sony既....
上年年尾講緊果部a900夠n咁多人講佢奧運前出啦....
e家都唔知去左邊....

引用:
原帖由 101653 於 26-8-2008 00:52 發表

咁又唔洗咁擔心sony既....
上年年尾講緊果部a900夠n咁多人講佢奧運前出啦....
e家都唔知去左邊....
都唔係的,我一直都講sony d 研發係癲的,快到離曬大譜,加上佢的品牌的產品咁多元化,如果有野心又有能力去整合的,相信唔會有公司可以同佢砌

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-8-2008 01:01 發表

都唔係的,我一直都講sony d 研發係癲的,快到離曬大譜,加上佢的品牌的產品咁多元化,如果有野心又有能力去整合的,相信唔會有公司可以同佢砌
咁我都認為sony係呢方面係癲既....
我驚佢快到年頭出機年尾出果部機既後繼款....

引用:
原帖由 101653 於 26-8-2008 01:04 發表

咁我都認為sony係呢方面係癲既....
我驚佢快到年頭出機年尾出果部機既後繼款....
以佢過往的"不良"記錄,呢d野係預期之內

出左喇!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

Canon EOS 50D & 18-200mm hands-on previews from DPreview

http://www.dpreview.com/news/0808/08082606canon50dpreviewed.asp
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

發新話題