發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 101653 於 21-6-2011 01:00 AM 發表
BTW, 我發覺OB個Hopup座好雞下, 幾時有廠出過隻硬淨&精密少少的....
理得佢精唔精密,最緊要係有功能!

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 01:03 發表

理得佢精唔精密,最緊要係有功能!
條內管搖架wo...

ps. 有冇人條內管有我呢條既問題?

附件

21-6-2011 01:13

引用:
原帖由 101653 於 21-6-2011 01:13 AM 發表

條內管搖架wo...

ps. 有冇人條內管有我呢條既問題?
用了私伙了

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 01:16 發表

用了私伙了
所以我咪話我要搞左條內管先囉

引用:
原帖由 101653 於 21-6-2011 01:21 AM 發表

所以我咪話我要搞左條內管先囉
zip o-ring啦...

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 01:23 發表

zip o-ring啦...
唔係定唔定既問題阿, 你睇真D條內管個開口位, 成個三日月咁

引用:
原帖由 101653 於 21-6-2011 01:30 AM 發表

唔係定唔定既問題阿, 你睇真D條內管個開口位, 成個三日月咁
趕工係噤上下既啦

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 01:34 發表

趕工係噤上下既啦
阿....管我有計搞....我想有廠快D出過隻Hopup座咋....

回覆 287# 的帖子

"攝" 可X可樂 皮, 剪一條打個圈.. ...我支M4就好鬼定了..!!
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 21-6-2011 01:46 發表
  "攝" 可X可樂 皮, 剪一條打個圈.. ...我支M4就好鬼定了..!!
都話唔係定唔定既問題, 定管我一早做了
而係個開口位唔係正中間......
引用:
原帖由 101653 於 21-6-2011 01:30 發表

用東姑摩石摩大小小個咀吧,如果你話只是管口唔靚。 再唔係用水喉剪cut半吋至一吋出黎睇下是否成條都唔正中?如係就買新了。
但又關唔關外管本身開口唔正中?
以上係個人意見,有錯請更正。
菜鳥一號

Is there any marking for the OB?
coz it use to have marking on the Brass-tube version

引用:
原帖由 pkcurtis 於 21-6-2011 10:41 發表
Is there any marking for the OB?
coz it use to have marking on the Brass-tube version
早幾日係三斤見,好似有marking+200蚊
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 landy 於 21-6-2011 10:04 發表
用東姑摩石摩大小小個咀吧,如果你話只是管口唔靚。 再唔係用水喉剪cut半吋至一吋出黎睇下是否成條都唔正中?如係就買新了。
但又關唔關外管本身開口唔正中?
以上係個人意見,有錯請更正 ...
純內管問題
個開口唔係唔靚
而係成條都唔正中

真係可以買新了

成廿頁, 我懶得追POST喇...

我想問最舊版換唔換得過?同埋佢係咪連個HOPUP都換埋?
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題