發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

我支唔知搞乜鬼,打134a手拉上鏜正常上到彈打到,但係打第二槍就會打空炮,指向地下就會滴返粒彈出黎,但係幾下空炮之後又有一兩槍正常,又lock唔到bolt。打topgas 又好正常架喎

引用:
原帖由 lonewalk 於 22-6-2011 19:53 發表
我支唔知搞乜鬼,打134a手拉上鏜正常上到彈打到,但係打第二槍就會打空炮,指向地下就會滴返粒彈出黎,但係幾下空炮之後又有一兩槍正常,又lock唔到bolt。打topgas 又好正常架喎
134a太細力la...

用返Topgas啦!

原裝槍三十幾度大日頭曬住打topgas, jj力
又要幫襯ra

想問RA-Tech npas買邊隻?銀色果粒?好驚買錯...
thx

引用:
原帖由 yurihk 於 23-6-2011 18:57 發表
想問RA-Tech npas買邊隻?銀色果粒?好驚買錯...
thx
是銀色的。
總之睇清楚for WE就 ok

換左ob kit...係就係爽
不過後定唔到

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-6-2011 19:39 發表
不過後定唔到
我之前都係咁,我用返舊果條blow lock彈弓就無事了

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-6-2011 07:39 PM 發表
不過後定唔到
條通入面zip多左野?

引用:
原帖由 rYaN 於 23-6-2011 21:20 發表

條通入面zip多左野?
拆過黎睇...係得果一舊膠

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-6-2011 10:02 PM 發表

拆過黎睇...係得果一舊膠
噢!

我用緊LAT果粒大啤令~爽到震

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:22 發表
睇你支槍幾時散
我見到個hopup座我都淆淆地唔敢裝上槍打住
等RA

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:22 發表
師兄可唔可以請教下lat係咩牌子...一話只係講緊ra...?

說回來, 今日拎粒npas睇..佢條螺絲上面果兩粒o ring已經爛爛地...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 25-6-2011 12:37 AM 發表

師兄可唔可以請教下lat係咩牌子...一話只係講緊ra...?

說回來, 今日拎粒npas睇..佢條螺絲上面果兩粒o ring已經爛爛地...
LAT係一間好神秘既牌子,唔係成日出貨~
佢地之前都成日出銅膽既PARTS,仲好正TIM~
你可能留意下,3軍有隻BOLT頂啤令連HAMMER嘩令!
$9X!不過裝左的確順左好多

發新話題