發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:02 發表

LAT係一間好神秘既牌子,唔係成日出貨~
佢地之前都成日出銅膽既PARTS,仲好正TIM~
你可能留意下,3軍有隻BOLT頂啤令連HAMMER嘩令!
$9X!不過裝左的確順左好多
下星期行過睇下先~順手睇下佢有冇得同我訂條外管
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 25-6-2011 01:05 AM 發表

下星期行過睇下先~順手睇下佢有冇得同我訂條外管
手快有,,,,

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:07 發表

手快有,,,,
咁我又冇咩所謂既, 加陣執好後我都覺得ok順了~
縮縮北行鳥 =口=

[自己嚇自己mode]

其實最主要問題, 都係果句, 大家果隻係咪咁架?

圖1你會見到個hopup座好正常好齊咁拍左入個槍身

但當你用手指係bolt底向前推, 個hopup座會成份頂前左2mm, 見圖2圖3

其實我唔係驚佢隊爛個飛機, 唔係驚佢隊爛個hopup座, 而係驚佢隊爛個槍身......

[/自己嚇自己mode]

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 01:18 AM 發表
[自己嚇自己mode]

其實最主要問題, 都係果句, 大家果隻係咪咁架?

圖1你會見到個hopup座好正常好齊咁拍左入個槍身

但當你用手指係bolt底向前推, 個hopup座會成份頂前左2mm, 見圖2圖 ...
大佬,,你要上左星環先鎖死個HOPUP座既....
噤樣好正常姐

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:21 發表

大佬,,你要上左星環先鎖死個HOPUP座既....
噤樣好正常姐
我知阿, 但係個問題係
你上實左個槍管鎖
條bolt依然野野撞埋去
你變左係個槍管鎖&槍身鑼絲牙受力
同埋會隊得前2mm果度有少少唔合理
佢又唔會成份隊到出黎, 剩係有2mm鬆動
我覺得比較大機會似係公差果類技術上問題

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 01:24 AM 發表

我知阿, 但係個問題係
你上實左個槍管鎖
條bolt依然野野撞埋去
你變左係個槍管鎖&槍身鑼絲牙受力
同埋會隊得前2mm果度有少少唔合理
佢又唔會成份隊到出黎, 剩係有2mm鬆動
我覺得比較大機會似係公差果類技術上 ...
唔係比個鋼圈你做乜?
你要知道,OB其實BASE ON 新版槍身,我新果個身係岩岩好既,,不過就冇好似你噤上試!
但係又有咩牌子既GBB M4個HOPUP座唔係噤樣固定呢?

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:28 發表

唔係比個鋼圈你做乜?
你要知道,OB其實BASE ON 新版槍身,我新果個身係岩岩好既,,不過就冇好似你噤上試!
但係又有咩牌子既GBB M4個HOPUP座唔係噤樣固定呢?
我係諗緊點可以執到條bolt可以行到最前但頂唔郁個hopup座姐......
個風險我受唔起......

其實師兄可以放心少少都得既...
我都係舊版身, 加陣打左10夾左右(大部份係連射)
到加陣暫時乜事都冇~
縮縮北行鳥 =口=

你再係噤玩你好快有驚恐症,打爛左咪算囉.....
最多都係比2,3百蚊....粗盡佢噤玩啦!爽好多既

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:35 發表
你再係噤玩你好快有驚恐症,打爛左咪算囉.....
最多都係比2,3百蚊....粗盡佢噤玩啦!爽好多既
佢個身係工藝品黎,爆左會死人嫁

引用:
原帖由 adlar 於 25-6-2011 01:43 AM 發表

佢個身係工藝品黎,爆左會死人嫁
我好似係第一個爆左又出左相既人
爆身又如何

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:48 發表

爆身又如何
佢認真架
我果個挑哂花....

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:48 發表

爆身又如何
根本上唔同....佢個身執佢一頭半個月
打爆左話咁易整番個一模一樣咩

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 01:50 AM 發表

佢認真架
我果個挑哂花....
挑老...都係冇野啦..
你應該買返個電磨!一打爆身你就即係插電又挑花...
個個都唔同,,幾有藝術家風範!

發新話題