發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 27-6-2011 21:41 發表

說回來我今日先發現我屋企冇咁細支六角匙...
我今日都無啦
斷左

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-6-2011 07:24 PM 發表

我今日都無啦
斷左
搞咩黎???

磨好左個飛機之後今日又開始卡過
唔通又出現scar果種bolt carrier變形夾篇飛機症?!
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 00:16 發表
唔通又出現scar果種bolt carrier變形夾篇飛機症?!
以"我們"做Bolt Carrier的材質
好大可能啊......XD

唔奇呀,又等ra出鋼bolt...

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 12:16 AM 發表
應該唔會.,,SCAR出事係回鏜釬問題

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 00:53 發表

應該唔會.,,SCAR出事係回鏜釬問題
唔知...今日打打下發現支bolt唔識縮後...成支卡左出黎囉
聽日再拆黎睇下...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 01:07 AM 發表

唔知...今日打打下發現支bolt唔識縮後...成支卡左出黎囉
聽日再拆黎睇下...
拆左左手面果粒膠睇下KICK唔KICK

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 01:07 發表

聽日再拆黎睇下...
有無機會係個條飛機PIN KICK住?

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 01:34 發表

其實可唔可以唔用果粒膠?

行左幾間5金都無果條六角匙 真係媽左聲

引用:
原帖由 yurihk 於 1-7-2011 03:03 PM 發表

其實可唔可以唔用果粒膠?
當然唔得!冇左佢,飛機一走位就

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 1-7-2011 03:37 PM 發表
行左幾間5金都無果條六角匙 真係媽左聲
落鴨記一轉啦…普通五金邊有噤既size…

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 01:34 發表

拆左,冇咩問題,打磨埋果舊野,之後就咁拉出等佢彈番入去,好順
但一上槍就出問題, 感覺上好似個飛機係支BOLT向後退果時, 會比野向下壓住, 所以唔可以順利回膛...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 16:02 發表

當然唔得!冇左佢,飛機一走位就
明白哂...唔該

發新話題