發新話題

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 21:26 發表

都話....Canon既低階市場係食屎既,唔玩L鏡,等於對唔住自己
但佢既marketing真係哄左好多人入局XDD

引用:
原帖由 101653 於 1-9-2008 21:32 發表

好多人都咁講....唔玩紅圈....不如唔玩canon....
好在我呢d窮人入左Nikon姐

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 21:36 發表

好在我呢d窮人入左Nikon姐
玩Nikon窮? 你滾我呀!?
我買支 24-70 8千蚊,你買支24-70 要皮幾野...窮!? 好在!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 21:37 發表

玩Nikon窮? 你滾我呀!?
我買支 24-70 8千蚊,你買支24-70 要皮幾野...窮!? 好在!?
我意思係Nikon d平鏡唔差

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 21:39 發表

我意思係Nikon d平鏡唔差
Canon 有d 平鏡都唔差ga....55-250IS 呀...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 21:44 發表

Canon 有d 平鏡都唔差ga....55-250IS 呀...
試實地講...canon d鏡我唔識..我淨係識個紅色L...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 21:47 發表

試實地講...canon d鏡我唔識..我淨係識個紅色L...
咁你講咩野人地貴~~我兩個brand都熟,所以我講得~

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 21:47 發表

我都唔識,只知咩小小白/小白/IS果d
nikon都只知小黑12345咁...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 21:55 發表

咁你講咩野人地貴~~我兩個brand都熟,所以我講得~
我幾時有講過canon貴=o=

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 22:06 發表

我幾時有講過canon貴=o=
你上一版先話支18-200 4000蚊冇USM...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 22:10 發表

咁你自己話啦...=o=

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 22:15 發表

我覺得Nikon抵d...Canon既低階?我唔會買囉~

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-9-2008 22:15 發表

nikon果支18-200最貴果時去到7xxx啦(散賣)....
係....佢係遠攝端光圈大過canon呢支....仲有埋SWM....
咁你又自己話canon算唔算貴喇....

囉黎同副廠比緊係貴啦....囉番黎同nikon比其實真係差唔多....
問題係會唔會有人走去買....

引用:
原帖由 101653 於 1-9-2008 22:35 發表

nikon果支18-200最貴果時去到7xxx啦(散賣)....
係....佢係遠攝端光圈大過canon呢支....仲有埋SWM....
咁你又自己話canon算唔算貴喇....

囉黎同副廠比緊係貴啦....囉番黎同nikon比其實真係差唔多....
問題係 ...
近來仲覺得呢支野對焦慢

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-9-2008 22:10 發表

單買雜誌話6k左右
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題