發新話題

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

[CANON發功!?] 堅係出50D呀!! Canon你真型!! (第二頁尾及第三頁更新)

我都唔知堅定流....先俾條link大家睇...
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743321&last=7733723

再睇下d人d相....

話係官網流出...我覺得可信度好高...唔知大家點睇?
個mon九成變左92萬像素...
最特別既係........................支kit鏡冇左"MADE IN JAPAN"...轉左用台灣製既鏡吧!

迫不得已地...都想講番句!
5D還可以再戰三年!(惡搞自護)

以canon近來對新代機嘅修改黎睇(冇誠意),我諗我到佢出5d mkIII先至換走部5d都未遲

引用:
原帖由 savio 於 25-8-2008 13:04 發表
以canon近來對新代機嘅修改黎睇(冇誠意),我諗我到佢出5d mkIII先至換走部5d都未遲
我怕我玩玩下轉會多d... 佢出mk2,過一年半載,跌哂價先算~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 13:10 發表

我怕我玩玩下轉會多d... 佢出mk2,過一年半載,跌哂價先算~
換機....  去買多支元級鏡好過

好濫下
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

50D冇禁快出既......40D先出左一年
睇怕仲有半年到...捱

要出都到5DMKII la

引用:
原帖由 m4devastator 於 25-8-2008 16:15 發表
50D冇禁快出既......40D先出左一年
睇怕仲有半年到...捱

要出都到5DMKII la
如果出部5dmk2 / 7D都只係將部5d upgrade下個mon, 連拍速度同除塵防水嘅話....

我真係提唔起興趣去換囉

題外話: 我就唔信三年前嘅產物(5D)同今時今日嘅d700係PQ上差得幾遠喇 (自我安慰中)

乜叉野1500萬像素.....
乜叉野92萬像素mon.....
乜叉野ISO可在增感模式中推至12800.....

.................係咪架..................吹架咋??...................

唉.....D700冇減價壓力..........

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743416
更多的資料....

信不信由得你~ 反正唔關我事~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-8-2008 19:30 發表
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=244&t=743416
更多的資料....

信不信由得你~ 反正唔關我事~
可信度好低囉....
上年夠有話日本官網流出5D-MKII既照片....
一樣好像真....我都睇過兩張....

講真....真係有人咁無聊整埋D咁既野....
等佢真係出左先算啦....

引用:
原帖由 101653 於 25-8-2008 21:02 發表

可信度好低囉....
上年夠有話日本官網流出5D-MKII既照片....
一樣好像真....我都睇過兩張....

講真....真係有人咁無聊整埋D咁既野....
等佢真係出左先算啦....
你呢d後生仔...梗係未見過之前Canon d 招式...40D出果時,同而家係一模一樣...

5D真係好勁,試想下,有咩電子野出左三年仲賣得?

引用:
原帖由 ATM 於 25-8-2008 21:24 發表
5D真係好勁,試想下,有咩電子野出左三年仲賣得?
有! 電芯!

我地開CGF 5D fans-club la ATM~

發新話題