發新話題

想問有冇師兄用緊sony既a350呢..

想問有冇師兄用緊sony既a350呢..

小弟岩岩今日入左手.....
a350
冇乜野....只係想多口..搵下有冇人姐.....

有個前用家savio
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

o.................

Sony............都好既.....

anyway....買機公起哂! 歡迎來臨CPG既大家庭....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-8-2008 00:40 發表
有個前用家savio
savio無用350啦咩???

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-8-2008 09:25 發表

cb哥早晨

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-8-2008 09:25 發表

一早轉左5D....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-8-2008 09:40 發表

一早轉左5D....
C記人
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

打個招呼,雖然唔同機,但同SYSTEM既

我有時會用下A350,有時又A700
有時又A900.............

其實Canon 5D先係主打

我用m記的應該仲可以答到吧

引用:

佢而家無用,不過佢係前用家,樓主咁問有無人用350的,相信可能想問一d set 野的問題(呱)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-8-2008 13:02 發表

佢而家無用,不過佢係前用家,樓主咁問有無人用350的,相信可能想問一d set 野的問題(呱)
引用:
原帖由 SiuPO1983 於 30-8-2008 23:20 發表
冇乜野....只係想多口..搵下有冇人姐.....

只係搵下有冇自己友吧...

引用:
原帖由 savio 於 31-8-2008 09:33 發表

cb哥早晨
早晨= =

引用:
原帖由 ZaMaR 於 31-8-2008 13:14 發表

只係搵下有冇自己友吧...
問得有無自己友的就唔差在問埋(一般理解)

發新話題